شاید بتوان اشتغال در دستگاههای دولتی و به اصطلاح پشت میزنشینی را یکی از رویکردهای مهمی دانست که جوانان تحصیل کرده به دنبال آن هستند و بسیاری از آنها نیز در دست یابی به این مهم ناکام میمانند.
توسعه و پیشرفت فناوری و علم مشاغل زیادی ایجاد کرده که اشتغال به کار در این حوزه ها نیاز به حرفه آموزی دارد و جوانان و جویندگان کار میتوانند با کمی تحقیق و پیگیری این مشاغل را شناسایی و با آموختن حرفه متناسب با نیاز بازار کار به شغلی پایدار دست یابند.
در همین ارتباط سلیمان پاک سرشت معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و رییس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور که برای بهره برداری از بزرگترین مرکز آموزش هتلداری و گردشگری غرب کشور به همدان سفر کرده بود در کارگروه اشتغال و توسعه سرمایه گذاری استان شرکت کرد و در این نشست بر آموزش های تخصصی بر مبنای نیاز جامعه تاکید کرد.
وی نیز بر رویکرد مورد اشاره در بالا تاکید کرد و اظهار داشت: در استان همدان اتفاقات خوبی رخ داده و گامهای بزرگی در راستای ایجاد اشتغال و مهارت آموزی برداشته شده است.
بنا بر گفته وی اشتغال پایدار و کیفیت اشتغال بسیار مهم است و آموزش از شاخصهای ارزیابی کیفیت اشتغال است که باید بیش از پیش به آن توجه کرد.
پاک سرشت از آمادگی فنی و حرفهای را برای ارائه آموزشهای لازم به صاحبان طرحها خبر داد کرد و افزود اقدامات آموزشی نگرانی از تبدیل طرحهای ایجاد اشتغال به طرحهای توزیع تسهیلات اشتغال را برطرف میکند.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری همدان نیز در این جلسه گفت: میزان سرمایه گذاری در سند توسعه استان مشخص است که بر اساس این سند سالانه ۱۹ هزار و ۵۰۰ فرصت شغلی در این استان باید ایجاد شود.
ظاهر پور مجاهد تاکید کرد: سیاست دولت تدبیر و امید و استاندار همدان بر این است تا با تمام توان تلاش کنیم در حوزه اشتغال، تولید، سرمایه گذاری و معیشت مردم کار ویژه ای اتفاق بیفتد.
وی با بیان اینکه استان همدان در نظارت بر تسهیلات روستایی رتبه اول کشور را کسب کرد افزود: چند طرح دانش بنیان و شاخص در استان ارائه شده که نیازمند هزار میلیارد ریال اعتبار از سهم کشوری است.
۷۵۲۳/۲۰۹۰
نظر شما