۲۰ تیر ۱۳۹۸، ۱۴:۳۳
کد خبرنگار: 949
کد خبر: 83391449
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

سیاست ساماندهی آموزش عالی برای ارتقای کیفیت است

بیرجند - ایرنا - معاون حقوقی و امور مجلس وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: بعضی از سیاست‌های آموزش عالی از جمله سیاست ساماندهی با هدف ارتقای کیفیت است و این سیاست باید به شکل نسبی اجرا شود چون نمی توان نسخه واحد برای همه کشور پیچید.

حسین سیمایی صراف روز پنجشنبه در نشست جمع بندی سفر اعضای کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی و نمایندگان دولت به خراسان جنوبی افزود: بعد از پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی شاهد توسعه کمی آموزش عالی بودیم و قبل از انقلاب برای استخدام ساده‌ترین کارشناس‌ها دست نیاز به سوی بیگانگان دراز می‌کردیم ولی امروز خودکفا شده‌ایم و این از خدمات بزرگ انقلاب اسلامی است.

وی بیان کرد: همه ما در ستاد آمایش به استان‌ها می‌رویم و مسائل هر استان را از نزدیک ملاحظه می‌کنیم و با لحاظ واقعیت‌های هر استان مسائل را ساماندهی می‌کنیم.

معاون وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: در مرکز نشستن و گزارش گرفتن ما را به سمت یک سیاست درست هدایت نمی‌کند، دنیا حدود ۲۰۰ سال در حوزه تجارت به سمت شرکت رفته چون به این نتیجه رسیده که از همان سرمایه یک هزار تومانی می‌توان در توسعه اقتصادی کشور سهم داشت و وقتی هزار تومان‌ها کنار هم قرار گیرد به یک غول اقتصادی تبدیل می‌شود.

وی افزود: در آموزش عالی باید به جای تقسیم قدرت به سمت انسجام برویم و در طرح آمایش آموزش عالی نیز به دنبال انحلال نیستیم بلکه به دنبال کیفی‌تر و قدرتمندتر شدن هستیم.

سیمایی صراف اظهار داشت: خراسان جنوبی مزیت‌های خوبی دارد و در قانون برنامه توسعه مکلف شدیم که دانشگاه‌ها را به سمت بین المللی شدن ببریم که خوشبختانه این استان به دلیل همجواری با ۲ کشور به راحتی می‌تواند بین المللی شود.

وی گفت: حفظ امنیت و تبادلات فرهنگی ما با کشورهای افغانستان و پاکستان در خراسان جنوبی ایجاب می‌کند که موانع را کاهش دهیم و پارک علم و فناوری استان توانمندی خوب اما امکانات محدود دارد که دانشگاه بیرجند با مدیریت دکتر خامسان امکان توسعه واحدهای آموزشی استان را فراهم کرده و کمبودهای آنها از طرق دانشگاه بیرجند با سخاوت در اختیار این واحدها قرار گیرد.

وی اضافه کرد: خراسان جنوبی دارای ابعاد وسیع آموزشی است و ظرفیت بالایی در حوزه آموزش عالی دارد که این ظرفیت باید تقویت شود.

رئیس و جمعی از اعضای کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی به همراه معاون وزیر علوم، تحقیقات و فناوری دیروز (چهارشنبه) وارد بیرجند شدند و از دانشگاه بیرجند، پیام نور خراسان جنوبی، دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی بیرجند، دانشگاه صنعتی بیرجند و اداره کل آموزش فنی و حرفه‌ای خراسان جنوبی در مرکز استان و دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی در شهرستان‌های این استان بازدید کردند.

دانشگاه بیرجند در مرکز استان بیش از ۴۰ سال سابقه دارد و خراسان جنوبی با داشتن چند پدر علم در حوزه‌های مختلف به عنوان منطقه دانشگاهی شناخته می‌شود.

بیش از ۴۴ هزار دانشجو در ۴۱ دانشگاه و دانشکده استان خراسان جنوبی تحصیل می‌کنند.

۷۵۵۹*۳۰۲۸

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha