کیسه پلاستیکی سالهای سال طول میکشد که در طبیعت تجزیه شود و در این راستا یکی از اقدامات مهم برای کاهش استفاده از کیسههای پلاستیکی، آموزش و فرهنگسازی است، در واقع مردم باید با خطرات زیست محیطی استفاده از کیسههای پلاستیکی آشنا شوند.
خطرات کیسه های پلاستیکی برای محیط زیست اهمیت پیوستن به پویش "نه به کیسه های پلاستیکی" را بیشتر می کند.
معاون خدمات شهری شهرداری همدان روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا پیشنهاد داد: فروشگاهها میتوانند در استفاده نکردن از پلاستیک پیش قدم شوند، مردم باید از این فروشگاهها بخواهند که پلاستیک کمتری تولید کنند، رسانهها نیز باید به این موضوع به عنوان یک مطالبه مردمی نگاه کنند تا زمینی عاری از پلاستیک داشته باشیم.
وحید علی ضمیری با اشاره به پویش بزرگ" همه داناییم برای نه به کیسههای پلاستیکی" گفت: همدان باید به عنوان شهری بدون پلاستیک باشد که این مهم با کمک مردم ممکن میشود.
وی ادامه داد: حذف کیسههای پلاستیکی به طور کامل امکان پذیر نیست، اما میتوان کم کم میزان آن را کاهش داد و کیسههای پارچهای و پاکتهای کاغذی قابل بازیافت را جایگزین آن کرد.
علی ضمیری افزود: به مناسبت گرامیداشت روز جهانی بدون کیسههای پلاستیکی، سازمان مدیریت پسماند نیز اقدام به برگزاری مراسمی با هدف استفاده بهینه، بازیافت و استفاده مجدد از پلاستیک کرد.
وی اضافه کرد: همشهریان عزیز میتوانند پسماندهای خشک خود را به ایستگاههای بازیافت که در سطح شهر وجود دارند تحویل دهند و در قبال آن پول نقد یا شوینده، لوازمالتحریر و کارتهای قرعه کشی فصلی دریافت کنند و شهروندان فعال در امر تفکیک پسماند از مبدا در ویژه برنامههای اجرایی معرفی و جایزه دریافت میکنند.
۷۵۲۳/۲۰۸۷
نظر شما