به گزارش گروه دانشگاه و آموزش «مهناز ملانظری» روز شنبه در نشست خبری چهارمین المپیاد ورزشهای همگانی دانشجویان دختر دانشگاه سراسر کشور در دانشگاه الزهرا (س)، اظهار کرد: برگزاری این المپیاد با توجه به تعطیلات تابستانی رونق و نشاط مضاعفی را به دانشگاه الزهرا (س) بخشیده است.
وی آغاز این المپیاد را ۲۶ تیرماه عنوان کرد و افزود: این المپیاد به مدت ۶ روز ادامه دارد و ۳۱ تیر به پایان میرسد.
مدیر اداره تربیت بدنی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری گفت: ممنوعیتی برای هیچ مقطع تحصیلی در این المپیاد نیست اما اغلب دانشجویان شرکت کننده در مقطع کارشناسی هستند.
وی رشتههای شرکت کننده در این المپیاد را والیبال ۴ نفره، بسکتبال ۳ نفره، فریز بی، هفت سنگ، طناب زنی، آمادگی جسمانی، هند پلو، دارت و فوتسال گل کوچک عنوان کرد.
علیزاده تصریح کرد: در این المپیاد علاوه بر ورزشهای مدرن به ورزشهای سنتی و بومی نیز توجه شده است. همچنین تمامی رشتهها به گونهای انتخاب شده است که قوانین و تجهیزات پیچیدهای نیاز نداشته و به نوعی با امکانات و زیر ساختهای دانشگاه انجام می شود.
مدیر اداره تربیت بدنی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری تاکید کرد: این المپیاد به لحاظ فنی استانداردهای لازم را داشته و از نظر اجرایی نیز موفق خواهد بود.
وی همچنین گفت: استانداری تهران به عنوان رئیس شورای پشتیبانی از وزارت علوم مسئولیت امنیت دانشجویان را بر عهده خواهد گرفت. فدراسیون پزشکی تمام سالن ها را بررسی کرده و در کنار تیم المپیاد تا روز آخر حضور دارد همچنین تمام دانشجویان و افراد حاضر در کنار تیم از پوشش بیمه برخوردار خواهند بود.
وی با بیان اینکه برگزاری المپیاد ورزش همگانی نیازمند یک کار تیمی و گروهی است، افزود: پرداختن به ورزش بانوان امر مهمی است که نیاز آن در دانشگاهها احساس می شود.
ملانظری با بیان این مطلب که پذیرش میزبانی این المپیاد در دانشگاه الزهرا به دلیل تقویت فضای کار و تعاملات گروهی است، تصریح کرد: ۹ محور برای این المپیاد در نظر گرفته شده است که انتظار می رود زمینههای اخلاقی و آموزشی نیز در این المپیاد لحاظ شود.
ملانظری تصریح کرد: از اولین دوره برگزاری این المپیاد که با حضور یکصد و ۸۸ دانشجوی دختر در سال ۹۲ برگزار شد، ۶ سال می گذرد و اکنون تعداد دانشجویان دختر متقاضی شرک در المپاد یه ۱۳۰۰ نفر رسیده که این افزایش چشمگیر نشان از نیازی است که دانشجویان به این المپیاد دارند.
رئیس دانشگاه الزهرا (س) خاطرنشان کرد: جوانان ما مدیران آینده هستند و سلامت آنها سلامت جامعه آتی را تضمین میکند از این رو انتظار می رود این فضای ورزشی در دانشگاه ها تداوم داشته باشد و روحیه ورزشکاری علاوه بر نشاط ورزشکاری در تمام دانشجویان و مدیریت های پیش رو مدنظر قرار گیرد.
اتاقهای تندرستی در تمامی دانشگاهها شکل گرفته است
در ادامه محمد حسین علیزاده مدیرکل اداره تربیت بدنی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری نیز گفت: بی شک میزبانی دانشگاه الزهرا (س) کمک بسزایی در برگزاری این المپیاد داشته و این دانشگاه توانسته تصویر خوبی از خود به دلیل مسئولیت پذیری در نگاه وزارت علوم به جا بگذارد و به طور قطع این رویداد را با شایستگی برگزار خواهد کرد.
وی پیروزی ستارگان ورزشی کشورمان در میادین بینالمللی را تبریک گفت و افزود: با وجود تمامی مشکلاتی که برای اعزام دانشجویان به مسابقات یونیورسیاد (رویداد بین المللی چند ورزشی) که اکنون در ایتالیا در حال برگزاری است، داشتیم این دانشجویان توانستند افتخارات بزرگی را در این میادین بیافرینند.
علیزاده تصریح کرد: دانشگاه الزهرا سابقه روشنی در برگزاری رویدادهای ورزشی دارد و امید است که در هفته پیش رو شاهد یک رویداد شاد و پر طروات در این دانشگاه باشیم.
مدیرکل اداره تربیت بدنی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری گفت: المپیاد ورزشهای همگانی با رشد ۱۰ برابری حضور دانشجویان همراه بوده که این نشان از فعالیت چشمگیر دانشجویان دارد.
علیزاده عنوان کرد: در این المپیاد رشتههایی در نظر گرفته شده که مورد استقبال دانشجویان قرار گرفته است و این المپیاد اولین رویدادی است که از بخشهای مختلف آموزش عالی از جمله دانشگاههای پیام نور، غیرانتفاعی و دانشگاه جامع علمی و کاربردی در آن مشارکت دارند.
وی خاطرنشان کرد: تلاش ما این است که چهارمین المپیاد ورزشهای همگانی به دست دانشجویان برگزار شود و دانشجویان در آن صحنه گردانی کنند.
مدیرکل اداره تربیت بدنی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از برگزاری المپیاد قهرمانی سال آینده که با حضور هشت هزار دانشجو به میزبانی گیلان برگزار میشود، گفت و افزود: تلاش می شود این المپیاد نیز به دست دانشجویان برگزار شود.
یکصد هزار مترمربع به فضای ورزشی آموزش عالی اضافه میشود
علیزاده ادامه داد: تا پایان سال جاری یکصد هزار مترمربع به فضای ورزشی آموزش عالی افزوده میشود که تمام محیط آن قابل استفاده است. این فضا در کنار خوابگاه ها نیز وجود دارد و دانشجویان میتوانند تا پاسی از شب از این امکانات استفاده کنند.
مدیر اداره تربیت بدنی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در خصوص سالمسازی دانشجویان گفت: در تمامی دانشگاهها اتاقهای تندرستی شکل گرفته است.
وی در خصوص سوال خبرنگاری که چرا به این المپیاد نام ورزشهای همگانی اختصاص داده شده نیز توضیح داد: در دنیا اشکال مختلفی از فعالیتهای بدنی داریم اما آنهایی که به سالم سازی و تندرستی بیشتر متمایل هستند و با کمترین امکانات موجود فراهم میشوند ورزش همگانی گفته میشود.
نظر شما