در اطلاعیه دادستانی آمده است: این دستگاهها علاوه بر قاچاق بودن، برق بسیار زیادی را مصرف و موجب هدر رفت انرژی در استان میشود.
در اطلاعیه گفته شد که تاکنون دولت مقرراتی برای استفاده از این دستگاهها وضع نکرده است و در یک ماه گذشته با مجوز قضایی هزاران دستگاه ماینر توسط سازمان اطلاعات سپاه یزد شناسایی، توقیف و محل های استفاده تعطیل شد که این اقدام تا حدودی مانع افت توان برق استان و خاموشیهای احتمالی شده است.
به گزارش روز سه شنبه ایرنا در بخشی از اطلاعیه آمده است: از آنجا که برخی استفاده کنندگان و خریداران این دستگاهها بدون اطلاع از غیرقانونی بودن آن اقدام کردند که تاکنون پرونده قضایی برای آنها تشکیل نشده است لیکن انتظار میرود پس از این هشدار، این روند غیرقانونی که با تبلیغ برخی سودجویان رواج یافتهاست، پایان یابد.
بر اساس اعلام دادستانی یزد، در هفته های آتی، اقدامات قضایی جهت توقیف این دستگاه ها و برخورد با افرادی که واحدهای تولیدی و صنعتی خود را به صورت اجاره به این امر اختصاص دهند با جدیت دنبال خواهد شد.
پول مجازی (بیت کوین) پیش از این با استفاده از رایانههای خانگی تولید میشد اما در سالهای اخیر دستگاههای مخصوص تولید آن (ماینر) ساخته شد که واردات و استفاده از آنها در ایران غیرمجاز است.
استخراج ارزهای دیجیتال به خصوص نوع بیتکوین نیاز به مصرف بالای برق دارد به گونهای که برای استخراج هر واحد بیتکوین نیاز به تولید ۷۲ مگاوات ساعت برق است.
با توجه به قیمت نازل برق در ایران، بسیاری از استخراجکنندگان اقدام به استخراج ارز دیجیتال با برق ارزان میکنند این در حالی است ارز دیجیتال تولید شده با برق رایگان به بالاترین نرخ در جهان خرید و فروش میشود.
۱۹۶۸/ ۲۰۴۷
نظر شما