۲۶ مرداد ۱۳۹۸، ۱۵:۵۷
کد خبرنگار: 2256
کد خبر: 83398840
T T
۰ نفر
«کمربند جاده» ظرفیت بزرگی برای توسعه روابط علمی چین و ایران است

پکن- ایرنا- رئیس سازمان بین المللی آموزش و تحقیق جوانان در چین اظهار کرد استفاده از ظرفیت های ایده «کمربند - جاده» فرصت بی نظیری برای گسترش روابط علمی، آموزشی و تحقیقاتی میان جوانان و دانشجویان چین و ایران است.

«فنگ یانگ» روز شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: ایده «کمربند - جاده» که تحت حمایت و پشتیبانی دولت چین قرار دارد یک فرصت تاریخی برای تقویت روابط فرهنگی ایران و چین است و سازمان بین المللی آموزش و تحقیق جوانان در چین نیز تمایل دارد در همین چارچوب روابط خود را با ایران افزایش دهد. 

او توسعه روابط با کشورهای عضو این مسیر را یکی از سیاست های سازمان متبوع خود اعلام کرد و گفت: می کوشیم در چارچوب راه ابریشم جدید با کشورهای منطقه از جمله ایران برنامه های مختلف آموزشی، علمی و فنی برای نوجوانان و جوانان هماهنگ کنیم.

فنگ هدف از تقویت روابط با ایران را کمک به قشر جوان دو کشور عنوان کرد و گفت: این مرکز در همین راستا روابط خود را با سفارت جمهوری اسلامی ایران در چین نیز افزایش داده است تا طرفین بتوانند راهکارهای گسترش همکاری های آموزشی و علمی را جستجو کرده و مورد ارزیابی قرار دهند تا کشورهای مسیر راه ابریشم قدیم در این بخش ها نیز بتوانند همکاری های مفیدی داشته باشند.

رئیس سازمان بین المللی آموزش و تحقیق جوانان در چین ابراز امیدواری کرد برنامه ها و دوره های آموزشی برای دو طرف در نظر گرفته شود به این شکل که دانش آموزان و دانشجویان جوان از چین به ایران بروند و در این دوره ها شرکت کنند و بالعکس از ایران نیز همتایان آنها در دوره های مشابه در چین شرکت کنند.

او روش های آموزشی، علمی و فنی ایران را توسعه یافته دانست و گفت ایران از جمله کشورهای کهن و متمدن محسوب می شود و ریشه تاریخی و تمدنی آن، یکی از مزیت های تقویت روابط با ایران است.

فنگ ایران را از جمله کشورهای دارای رشد علمی بالا توصیف کرد و افزود: ایران چون از عناصر فرهنگی و تاریخی در برنامه های آموزشی استفاده کرده است، می تواند تجربه مفیدی برای نوجوانان و جوانان چین باشد و از این طریق کشورهای دیگر راه ابریشم هم بتوانند با ایران و چین مرتبط باشند.

رئیس سازمان بین المللی آموزش و تحقیق جوانان در چین تاکید کرد سازمانش به دنبال تقویت و توسعه روابط علمی و پژوهشی با کشورهای دیگر است و امیدوار است بتواند زمینه های مختلف همکاری گسترده ای با ایران در حوزه های آموزشی، علمی و فنی پیدا کند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha