قیمت کتب درسی از سایر اجناس با ارز دولتی کمتر است

تهران- ایرنا- سرپرست آموزش و پرورش گفت: با توجه به اینکه کاغذ با ارز دولتی ۴۲۰۰ تهیه شده است، میانگین ارزش قیمت کتاب‌های درسی از سایر اجناس با ارز دولتی کمتر است.

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه و آموزش، «سید جواد حسینی» امروز چهارشنبه در حاشیه جلسه دولت در جمع خبرنگاران درباره کمبود و مراحل چاپ کتاب درسی برای سال تحصیلی آینده گفت: حدود ۱۴۰ جلد میلیون کتاب در بیش از ۸۰۰ رشته در دوره ابتدایی و متوسطه برای اول مهر چاپ شده است.

سرپرست آموزش و پرورش افزود: کتاب های درسی در تمام مقاطع آماده توزیع است، بخشی از کتب به صورت اینترنتی در مدارس و بخشی دیگر در شهرستان ها نیز توسط برخی مراکز ثبت و توزیع می شود که خانواده ها با مراجعه به مدارس و مراکز می توانند برای ثبت نام و دریافت کتاب ها اقدام کنند.

۹۸.۵ درصد کودکان مشغول تحصیل هستند

حسینی همچنین درباره آمار بی سوادی در کشور اظهار کرد: از بی سوادی تعریف و آمارهای بسیاری در دست است اما جمهوری اسلامی ایرانبطور کلی در مقطع ابتدایی ۹۸.۵ درصد پوشش تحصیلی دارد، در واقع یک و نیم درصد از دانش آموزان تحصیل نمی کنند.

به گفته وی، علت تحصیل نکردن یک و نیم درصد دانش آموزان آموزش و پرورش نیست، در هر جای این کشور که دانش آموز وجود داشته باشد مدرسه دایر است اما در بسیاری از مواقع خانواده ها تمایل چندانی به تحصیل فرزندان خود ندارند.

سرپرست آموزش و پرورش یادآورشد: آموزش و پرورش به سراغ خانواده ها رفته و در راستای کسب رضایت خانواده ها برای تحصیل کودکان اقدام می کند.

حسینی با اشاره به عدد ۹ میلیون بازمانده از تحصیل در کشور خاطرنشان کرد: جمهوری اسلامی ایران در این زمینه بسیار مناسب عمل کرده و سه بار از طرف یونسکو به دلیل کاهش سهم بازماندگان از تحصیل قدردانی شده است.

افزایش بهره‌وری کلاس‌های درس در دستور کار آموزش و پرورش

سرپرست آموزش و پرورش در باره انتقاد خبرنگاران مبنی بر کاهش بهره وری دانش آموزان در درس زبان انگلیسی در مدارس اظهار کرد: این موضوع برای تمامی دروس وجود دارد، چراکه آموزش و پرورش بیش از ۱۲ هزار و ۹۰۰ ساعت کلاس از اول ابتدایی تا پایان سال دوازدهم برای دانش آموزان برگزار می کند.

حسینی افزود: میانگین جهانی برای برگزاری کلاس درسی هفت هزار ساعت است اما کلاس ها و برنامه های درسی شیوه های مدیریت و یادگیری باید براساس سند تحول بنیادین به گونه ای متحول شود که بهره گیری دروس به سمت کاربردی شدن پیش رود، البته افزایش بهره وری کلاس های درسی در دستور کار آموزش و پرورش قرار دارد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha