به گزارش ایرنا، سعید خال روز چهارشنبه در نشست تخصصی گورستان و اهمیت آن در جوامع شهری در بهشت زهرا (س) اظهار داشت: بازسازی ناوگان حمل و نقل متوفیان، توسعه مرکز کنترل ترافیک، ایجاد سولههای بحران از جمله این طرحها هستند.
وی با بیان اینکه هوشمند سازی یکی از استراتژیهای مهم مدیریت سازمان بهشت زهرا (س) است، افزود: تجهیز قطعات بهشت زهرا (س) به دوبینهای مدار بسته با کیفیت، نصب تردد شمار خودروهای ورودی و خروجی و ایجاد سامانههای الکترونیکی از جمله دیگر طرحهاست.
خال در خصوص اقدامات فرهنگی سازمان بهشت زهرا (س) نیز گفت: انتشار کتاب تاریخ شفاهی بهشت زهرا (س)، تدوین سند جامع فرهنگی این سازمان از جمله این اقدامات است.
وی در ادامه از راه اندازی دبیرخانه پنجاهمین سالگرد تأسیس این سازمان خبر داد و اظهار داشت: تمامی طرحهای عمرانی، خدماتی و رفاهی سازمان در این دبیرخانه تدوین و اجرا خواهد شد.
مدیرعامل سازمان بهشت زهرا (س) در بخش دیگری از سخنان خود به اقدامات این سازمان طی سال ۹۷ اشاره کرد و افزود: ۶۰ هزار متوفی طی سال گذشته به سازمان بهشت زهرا (س) وارد شدهاند که ۴۰ هزار نفر از آنان در این سازمان دفن و ۲۰ هزار نفر دیگر نیز به سایر شهرستانهای کشور منتقل شدهاند.
وی با اشاره به اینکه به طور متوسط روزانه ۱۷۰ متوفی وارد سازمان بهشت زهرا (س) میشود، اظهار داشت: ناوگان شهری این سازمان سال گذشته در حدود پنج میلیون کیلومتر و ناوگان بین شهری در حدود ۹ میلیون کیلومتر مأموریت انجام دادهاست.
وی یادآور شد: ارتقای سطح فرهنگی کارکنان سازمان بهشت زهرا (س) به ویژه تطهیر کنندگان و استفاده از تکنولوژهای نوین بخصوص در حوزه آی تی از مهمترین راهبردهای این سازمان است.
به گزارش ایرنا، نشست تخصصی گورستان و اهمیت آن در جوامع شهری امروز چهارشنبه به مناسبت چهل و نهمین سالروز تأسیس بهشت زهرا (س) با حضور حسن خلیل آبادی عضو شورای اسلامی تهران، ری و تجریش، سعید خال مدیرعامل سازمان بهشت زهرا (س) و جمعی از پژوهشگران و اندیشمندان حوزه مرگ در سالن همایشهای تخصص سازمان بهشت زهرا (س) برگزار شد.
۳۲۱۸/۶۰۰۳
نظر شما