به گزارش روز پنج شنبه ایرنا به نقل از روابط عمومی سازمان صمت چهارمحال و بختیاری، عباس یوسفی اظهار داشت : از ابتدای امسال تاکنون ۱۸ اکیپ نظارتی تخصصی از نانوایی های این استان دو هزار مورد بازرسی انجام داده اند.
به گفته وی، تخلف های این واحدها شامل مواردی مانند کم فروشی، رعایت نشدن ساعت کاری و عرضه خارج از شبکه آرد بود که پرونده های تشکیل شده برای بررسی و صدور رای به تعزیرات حکومتی معرفی شد.
مسئول آرد و نان سازمان صمت چهارمحال و بختیاری ادامه داد: با واحدهایی که قوانین نظام صنفی و مشتری مداری را رعایت نکنند و نان های بی کیفیت به مردم عرضه کنند، به شدت برخورد می شود.
یوسفی با بیان اینکه ارتقاء کیفیت نان و برگزاری گشت های مشترک بازرسی از مهمترین مصوبه ها و اهداف کارگروه آرد و نان چهارمحال و بختیاری است ، تصریح کرد: باهدف بهبود کیفیت نان های تولیدی این استان در سال ۹۷ دوره های آموزشی مختلفی برای متصدیان واحدهای نانوایی در این استان برگزار شد.
مسئول آرد و نان سازمان صمت چهارمحال و بختیاری گفت یادآور شد: شهروندان در صورت مشاهده هرگونه تخلف از قبیل کم فروشی، گرانفروشی، نبود رعایت ساعت کاری، عرضه خارج از شبکه و جابجایی مشکوک آرد از طریق تلفن ۱۲۴ ستاد خبری سازمان صنعت، معدن و تجارت استان موارد را گزارش دهند.
به گزارش ایرنا، یکهزارو 200 واحد نانوایی سهمیه یارانه دار و آزادپز در سطح استان چهارمحال و بختیاری نان مورد نیاز مردم را تهیه و طبخ می کنند.
۶۱۹۹/2097
نظر شما