مدیرکل تعزیرات حکومتی همدان روز پنجشنبه در گفت و گو با ایرنا بیان کرد: تهیه لباس فرم برای دانش آموزان با ورود به سال تحصیلی جدید همواره مورد اعتراض خانوادهها و صنف خیاطان بوده است.
علیرضا حسن پور افزود: خیاطان درباره چرایی اختصاص دوخت پوشاک فرم مدارس تنها به چند تولیدکننده معترض و معتقد بودند منافع حاصل از این کار باید عاید تمامی فعالان در این صنف شود.
وی اضافه کرد: نشستهای مختلفی حتی با حضور دادستان عمومی و انقلاب شهر همدان برگزار و مقرر شد به نمایندگی دادستان جلسهای در کمیسیون نظارت بر قیمت کالاها با عنوان ساماندهی پوشاک مدارس برگزار شود.
مدیرکل تعزیرات حکومتی همدان با بیان اینکه خروجی برگزاری این نشست سه مصوبه بود گفت: تمامی مدیران مدارس مکلف شدند از طریق اتحادیه پوشاک با تولیدکنندگان قرار داد منعقد کنند.
حسن پور افزود: در این راستا اتحادیه ملزم است بر اساس شمار کارکنان فعال در یک تولیدی و تجهیزاتی که هر تولیدکننده در اختیار دارد، سهمیه منصفانهای را برای خیاطان در نظر بگیرد.
وی اضافه کرد: بنابراین مدارس را از نظر قیمت در نظر گرفته شده برای پوشاک فرم، خیاطی را از نظر کیفیت پارچه و دوخت لباس و اتحادیه پوشاک را از منظر رعایت سهمیه بندی اختصاصی به خیاطیها به دقت رصد میکنیم.
مدیرکل تعزیرات حکومتی همدان بیان کرد: نوع پارچه اختصاصی برای دوخت لباس فرم دانش آموزان در کمیسیون بازرسی و نظارت متشکل از نماینده تعزیرات، سازمان صمت، فرمانداری، نماینده اتحادیه پوشاک و حراست آموزش و پرورش مشخص شده در عین حال قیمت یک دست مانتو، شلوار و مقنعه نیز با در نظر گرفتن قیمت پارچه و دستمزد خیاط تعیین شده است.
حسن پور اظهار داشت: نرخ نامه لباس بر اساس نوع و اندازه این کالا مشخص شده و مورد تأیید قرار گرفته است که باید این نرخ نامه رعایت شود.
لباس فرم مدارس هر سه سال یک بار تغییر مییابد
وی گفت: والدین دانش آموزان با اعتقاد به اینکه لباس فرم فرزندشان قابلیت استفاده در سال تحصیلی جدید را دارد نسبت به اجبار برای پرداخت وجهی به منظور خرید لباس فرم جدید معترض و گلایه مند بودند.
مدیرکل تعزیرات حکومتی همدان افزود: در این راستا طبق مصوبه کمیسیون نظارت مقرر شد هر سه سال یک بار نسبت به تغییر لباس فرم دانش آموزان اقدام شود.
حسن پور با بیان اینکه برای جلوگیری از دریافت وجه غیرقانونی تحت عنوان شهریه هشدارهای لازم داده شده است اظهار داشت: روزهای دوشنبه و چهارشنبه هر هفته به منظور نظارت بر شهریه مدارس از مدارس بازدید و سرکشی صورت میگیرد.
وی از والدین دانش آموزان خواست در صورت دریافت شهریه از سوی مدارس این تخلف را از طریق شماره تماس ۱۲۴ یا ۳۲۵۲۳۴۴۲ به تعزیرات حکومتی همدان اطلاع رسانی کنند.
۷۵۲۶/۲۰۹۰
نظر شما