۲۷ تیر ۱۳۹۸، ۱۳:۳۳
کد خبرنگار: 857
کد خبر: 83401382
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

۶۶ صندوق اعتبارات خرد زنان روستایی در اردبیل تشکیل شد

اردبیل- ایرنا- ۶۶ صندوق اعتبارات خرد زنان روستایی به منظور تامین منابع مالی برای اجرای طرح‌های حمایتی و اشتغال قشر بانوان توسط معاونت ترویج سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل تشکیل شد.

به گزارش ایرنا، صندوق‌های اعتبارات خرد روستایی در استان اردبیل تاکنون توانسته‌اند با جذب ۲ هزار و ۳۲۶ عضو از قشر زنان روستایی استان، بیش از ۱۷ میلیارد ریال منابع مالی برای اجرای طرح‌های حمایتی و اشتغال جذب و ذخیره کنند.

کارشناس مسئول اموز زنان روستایی سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل روز پنجشنبه در نشست آموزشی صندوق‌های اعتبارات خرد زنان روستایی استان، هدف از تاسیس این صندوق‌ها را حمایت از اقشار کم درآمد روستایی و تجمیع درآمد زنان برای افزایش سطح درآمد خانوارهای روستایی عنوان کرد.

فرشته نوراللهی افزود: این صندوق‌ها که از سال ۸۴ شکل گرفته، در سال‌های گذشته چندان مورد توجه نبود ولی از سال ۹۶ و با آغاز همکاری با صندوق توسعه کارآفرینی امید، جهشی در جذب اعتبارات و منابع مالی این صندوق‌ها اتفاق افتاد.

وی با اشاره به تشکیل کارگروه استانی صندوق اعتبارات خرد زنان روستایی در استان اردبیل و ادامه فرایند عضوگیری گفت: تاکنون در زمینه آموزش، توانمند سازی و بازاریابی فروش محصولات اعضای این صندوق‌ها، اقدامات موثری انجام شده است.

نوراللهی از هدایت اعتبارات و منابع مالی صندوق‌های خرد زنان روستایی به سمت ایجاد شغل و کسب درآمد خبر داد و بیان کرد: تاکنون ۶ هزار نفر ساعت برای اعضای این صندوق‌ها آموزش‌های مهارتی و کسب و کار ارائه شده است.

مدیرعامل صندوق توسعه کارآفرینی امید استان اردبیل نیز در این نشست آموزشی، با اشاره به شکل‌گیری صندوق اعتبارات خرد زنان روستایی در راستای تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی گفت: صندوق توسعه کارآفرینی امید تاکنون از ۵۳ طرح کسب و کار زنان روستایی حمایت مالی کرده است.

محمدحسن شاهنده بیان کرد: تاکنون هزار و ۸۰۰ نفر از زنان روستایی استان اردبیل نیز با پرداخت ۱۵ میلیارد و ۳۵۰ میلیون ریال تسهیلات در زمینه خوداشتغالی مورد حمایت قرار گرفته‌اند.

مدیر توانمندسازی صندوق کارآفرینی امید کشور نیز در این نشست مشارکت دادن زنان در مسائل ایجاد درآمد و اشتغال را از جمله اهداف تشکیل صندوق اعتبارات خرد زنان روستایی عنوان کرد.

ناهید کشاورز فرد بیان کرد: هدف نهایی این صندوق‌ها مشارکت در پس‌انداز، ایجاد شرایط و بستر کسب و کار و خوداشتغالی زنان در روستاها، تامین شرایط ضمانت جمعی در زمان دریافت تسهیلات و اخذ تسهیلات برای طرح‌های خوداشتغالی زنان روستایی است.

در این نشست آموزش‌های لازم در زمینه بازاریابی و فروش محصولات تولید شده توسط زنان روستایی به بانوان شرکت کننده ارائه شد.

‏‬ ۱۹۰۵/‏‬ ۱۲۵۷

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha