محسن علی آبادی روز پنجشنبه در مجمع سالانه هیات شنای خراسان رضوی گفت: این استان پیش از انقلاب از نظر شنا جایگاه مناسبی در کشور نداشت اما اکنون به عنوان یکی از قطبهای اصلی شنا در کشور مطرح است.
وی افزود: رتبه ها، عناوین و دستاوردهای شناگران خراسان رضوی بیش از هزینه های انجام شده است و سرمایه اصلی ما در ورزش شنا نیروی انسانی است.
رئیس هیات شنا شیرجه و واترپلو خراسان رضوی هم در این مجمع گفت: پارسال از مجموع ۲۷ اعزام ثبت شده در تقویم فدراسیون ۲۵ اعزام به مسابقات مختلف انجام دادیم و تنها استانی هستیم که در لیگ شنای باشگاهها دو تیم دارد.
مجید مشتاق عشق افزود: برگزاری لیگ شنای استان از جمله برنامه های این هیات است که پارسال در رده سنی زیر ۱۴ سال بخش پسران ۵۰۰ نفر و در بخش دختران ۳۰۰ نفر شرکت کردند و امیدواریم تا دو سال آینده تعداد شرکت کننده ها به هزار نفر برسد.
وی اظهار داشت: خراسان رضوی همیشه در مسابقات آسیایی و جهانی نماینده دارد. شهریور ماه امسال مسابقات آسیایی هند و بعد از آن المپیک ۲۰۲۰ را در پیش داریم که باید بیش از پارسال هزینه نموده و برای مسابقات المپیک حسابی کار کنیم.
وی با بیان اینکه تهیه لباس شنای یک ورزشکار برای مسابقات جهانی دستکم ۴۵ میلیون ریال هزینه دارد گفت: پارسال هیات شنای استان ۱۵ میلیارد و ۹۶۹ میلیون ریال از بخشهای مختلف کسب درآمد داشت و ۱۴ میلیارد و ۸۴۸ میلیون ریال در امور گوناگون هزینه کرد.
مشتاق عشق افزود: با توجه به اینکه پایگاه کشوری تیم ملی کشور هستیم قهرمانان دیگر استانها نیز به مشهد می آیند و همه امور اسکان و تغذیه آنها با هیات استان است.
وی اظهار داشت: در مسابقات استعدادهای برتر کشور، پیش از رشته شنا، خراسان رضوی بعد از استانهای تهران، اصفهان و البرز در رتبه چهارم قرار داشت اما با ورود رشته شنا و کسب ۱۴ مدال طلا، هشت نقره و هفت برنز، جایگاه استان به مقام دوم ارتقا یافت و همه موفقیتهای این هیات با همکاری و حمایت فدراسیون میسر شده است.
خراسان رضوی از قطب های ورزش شنای کشور است و استان های خراسان شمالی، خراسان جنوبی، سمنان، گلستان، مازندران و سیستان و بلوچستان از جمله استانهای زیر پوشش پایگاه شنای خراسان رضوی هستند.
دستکم چهار هزار نفر شناگر سازماندهی شده در استان خراسان رضوی فعالیت دارند.
۷۵۰۷/ ۶۰۵۳
نظر شما