«بابک محمدی» روز جمعه و پس از پایان رقابتهای پاراوزنه برداری قهرمانی جهان در نورسلطان قزاقستان در گفت وگو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت:: پاراوزنه برداران ایرانی کم تجربه نیستند، بلکه در یک سال گذشته حضور در مسابقات گزینشی المپیک و بازیهای پاراآسیایی جاکارتا را تجربه کردند. نحوه نتیجه گیری وزنه برداران در این دوره تحت تأثیر سطح رقابتهای جهانی بود چرا که توزیع سهمیه بازی های پارالمپیک ۲۰۲۰ توکیو موجب شده بود تا بسیاری از عنوان داران این رشته دست خالی قزاقستان را ترک کنند.
او با بیان اینکه سه مدال طلا، سه نقره و یک برنز نمیتواند نتیجه بدی برای وزنه برداری ایران قلمداد شود افزود: با کادر فنی جدید و برنامه ریزی های فدراسیون جانبازان و معلولین به تمام اهداف خود در این مسابقات رسیدیم. عملکرد ورزشکاران ایران فوق العاده بود و این نشان از یک رقابت تنگاتنگ در توکیو ۲۰۲۰ دارد.
رئیس انجمن پاراوزنه برداری فدراسیون ورزشهای جانبازان و معلولین در پایان تصریح کرد: یک مرحله دیگر برای گزینشی پارالمپیک ۲۰۲۰ توکیو باقی است و ورزشکاران ما باید تمام تلاش خود را برای کسب سهیمه پارالمپیک به کار گیرند. بنا بر اعلام کمیته ملی پارالمپیک کسانی به ژاپن اعزام میشوند که بتوانند مدال کسب کنند یا رکورد آنان نزدیک به کسب سکو باشد.
مسابقات پارا وزنه برداری قهرمانی جهان که از ۲۱ تیر ماه با حضور ۴۴۱ ورزشکار از ۷۸ کشور به میزبانی قزاقستان در شهر نورسطان آغاز شده بود فردا (شنبه) با برگزاری رقابت های تیمی به کار خود پایان خواهد داد.
تیم ملی کشورمان در پایان این مسابقات ۷ مدال رنگارنگ (۳ طلا، ۳نقره و۱ برنز) را بدست آورد.
نتایج تلاش ملیپوشان کشورمان در این رقابتها به شرح زیر است:
مدال طلا: روح الله رستمی (دسته ۸۰ کیلوگرم)، سیدحامد صلحیپور (دسته ۹۷ کیلوگرم) و سیامند رحمان (دسته به اضافه ۱۰۷ کیلوگرم)
مدال نقره: نادر مرادی (دسته ۷۲ کیلوگرم)، علی اکبر غریب شی (دسته ۱۰۷ کیلوگرم) و منصور پور میرزایی (دسته به اضافه ۱۰۷ کیلوگرم)
مدال برنز: امیر جعفری (دسته ۶۵ کیلوگرم)
سیدیوسف یوسفی، امیر جعفری، نادر مرادی، روحاله رستمی، سیدحامد صلحیپور، سامان رضی، علیاکبر غریبشی، منصور پورمیرزایی و سیامند رحمان، ۹ ورزشکاری هستند که همراه حسین توکلی (سرمربی)، علی محمودی (مربی) و محمد تابع (سرپرست تیم ملی)، در این دوره از رقابتها حضور داشتند.
نظر شما