سرگئی فیشوف روز شنبه به ریانووستی گفت: بنظرم خدمه کشتی را مدت طولانی در توقیف نگه نمیدارند و به قید وثیقه آزاد خواهند شد.
وی افزود: درباره تانکر نفتکش توقیف شده نمی دانم ممکن است که در شرایط کنونی آن را آزاد نکنند.
فیشوف این احتمال را بعید ندانست که زمان آزادی ملوانان نفتکش انگلیسی به اقدامات کشورهای دیگر بستگی داشته باشد.
وی گفت که کشتی از هیوستون آمریکا عازم عربستان سعودی بود و به احتمال زیاد محموله نداشت و در زمان حاضر سیستم ای. آی. اس (سیستم پیام دهنده) خاموش است.
وی معتقد است که ملوانان کشتی امکان ارتباط ندارند و در آینده از طریق سفارت و سایر سازمانهای دولتی تماسهای لازم برقرار خواهد شد.
روابط عمومی نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی روز گذشته در اطلاعیهای از توقیف یک فروند نفتکش انگلیسی در تنگه هرمز خبر داد.
در این اطلاعیه آمده است: عصر روز جمعه یک فروند نفتکش انگلیسی به نام استنا ایمپریو هنگام عبور از تنگه هرمز به علت رعایت نکردن
قوانین و مقررات بین المللی دریایی بنا به درخواست سازمان بنادر و دریانوردی استان هرمزگان، توسط یگان شناوری منطقه یکم نیروی دریایی سپاه توقیف شد.
نفتکش مذکور پس از توقیف به ساحل هدایت و برای سیر مراحل قانونی و بررسیهای لازم تحویل سازمان بنادر و دریانوردی شد.
شرکت استنا ایمپریو انگلیس مالک این نفتکش در بیانیهای اعلام کرده که این نفتکش با ۲۳ خدمه دریایی توسط قایقهای ناشناس توقیف شده است.
خبرگزاری ریانووستی روسیه در خبر اولیه خود اعلام کرد که پنج روس در این نفتکش حضور دارند اما بعدتر با اصلاح خبر خود تعداد خدمه روسی این نفتکش را به سه نفر کاهش داد.
اله مراد عفیفی پور مدیرکل و بنادر و دریانوردی هرمزگان نیز امروز با بیان اینکه تمامی کارکنان نفتکش توقیف شده از نظر ایمنی خدمه باید در کشتی بمانند، دلیل شکایت از این کشتی را برخورد آن با یک کشتی صیادی اعلام کرد و گفت: عوامل کشتی سانحه دیده صیادی با شناور انگلیسی تماس میگیرند اما پاسخی دریافت نمیکنند.
وی تصریح کرد: وقتی شناور انگلیسی به تماسهای شناور صیادی پاسخ نداد، طبق روال قانونی موضوع به اداره کل بنادر و دریانوردی هرمزگان اطلاع داد. شد و ما هم موضوع را به نیروهای نظامی اطلاع دادیم که شناور انگلیسی را به سمت لنگرگاه بندرعباس هدایت کنند تا بررسیها به صورت دقیق انجام و علل سانحه بررسی شود.
نظر شما