محمد فرجود روز شنبه در حاشیه الکامپ ۲۰۱۹ در نشستی خبری با اشاره به پروژههای فاوا شهرداری و تهران هوشمند اظهار کرد: در شهرداری تهران از اوایل سال ۹۷ برنامهای با نام تهران هوشمند با هدف آغاز یکپارچگی و حرکت رو به جلو و همچنین نوآوری در مشارکت ایجاد شد.
وی ادامه داد: در این راستا دبیرخانهای تاسیس شد که وظیفه هماهنگی را داشته و تاکنون پروژههای زیادی انجام شده است.
فرجود با اشاره به پروژههای شاخص سازمان فاوای شهرداری تهران عنوان کرد: سرویسها و خدماتی درون شهرداری با هدف افزایش بهرهوری در حوزه شهری انجام میشود که یکی از عمدهترین آنها بهبود زیرساختهای اطلاعاتی، اطلاعات مکانی و زیرساختهای یکپارچگی دادههای شهری است که ارزش افزوده در بستر شهرداری ایجاد میکند.
مدیر عامل فاوای شهرداری تهران یادآور شد: در شهرداری حوزههای متنوعی اعم از ۹ معاونت و بیش از ۵۰ سازمان و شرکت فعالیت میکنند که هر کدام تعداد زیادی سامانه و سرویس ارائه خدمات دارند بنابراین پروژه هایی بر اساس آنها اجرایی شده که در مهمترین آنها واسطهها حذف و سیستمهای یکپارچه الکترونیکی ایجاد شد.
وی افزود: از نمونههای آن سامانه یکپارچه ناوگان شهرداری تا خودروهای شهری را کنترل کنیم و همچنین این سامانهها کمک میکند که هزینهها بر اساس دادهها، تدوین و پرداخت شود.
فرجود ادامه داد: مدیریت کارگران در خدمات شهری روز به روز شناسایی و به پیمانکاران هزینه داده میشود و همچنین چگونگی تردد خودروهای شهرداری نیز مورد بررسی قرار میگیرد.
وی با اشاره به سامانه خدمات شهری و شهرسازی اظهار کرد: بخش زیادی از کارها در دفاتر خدمات اکترونیک انجام میشد و مردم ناچار به مراجعه به دفاتر بودند که تمامی فرآیندها حذف، شفاف و بازسازی و نوسازی شده است و مردم میتوانند فرایند پرونده خود را بررسی کنند، همچنین در آینده نزدیک تشکیل پرونده نیز به صورت الترونیکی انجام خواهد شد.
مدیرعامل فاوای شهرداری تهران تصریح کرد: یکپارچگی سامانههای ۱۳۷ که در آن تمام ارتباطات با شهروند یکپارچه میشود از دیگر اقدامات یکپارچگی سامانه معاملاتی و قراردادهاست که در دسترس پیمانکاران و شرکتها قرار میگیرد.
وی عنوان کرد: سعی شده تمامی اقدامات، اثری مثبت بر شهروندان داشته باشد و از همین رو پروندههای شهرسازی و ثبت ملک از سال ۹۷ را میتوان به صورت الکترونیکی انجام داد.
فرجود با اشاره به دیگر فعالیتهای فاوای شهرداری تهران گفت: شهرداری در زیستبوم نوآوری بسیار فعال بوده و سه رویداد تهران نوآور تاکنون برگزار شده است تا نیازها در عرصه نوآوری عرضه شود، در راستای ایجاد مراکز فناوری هوشمند شهری، اولین مرکز به کمک پارک علم و فناوری دانشگاه صنعتی شریف در منطقه ۹ احداث شده و در نظر داریم احداث این مراکز در نزدیکی دانشگاهها و پارکهای علم و فناوری صورت گیرد.
وی از تصمیم فاوای شهرداری تهران برای افتتاح سه مرکز فناوری هوشمند با کمک پارکهای علم و فناوری دانشگاهها با رویکرد حل چالشهای تهران تا پایان امسال خبر داد.
فرجود تصریح کرد: «تهران هوشمند» پروژهای از بالا به پایین و بر اساس مسائل شهر است که ۵۰ پروژه برای آن طراحی شده و تمامی آنها در فاز اجرایی است.
مدیر عامل فاوای شهرداری تهران با اشاره به مهمترین اقدامات در حوزه فناوری اطلاعات گفت: برگزاری چالشهای نوآوری ۴۴ ای تی آی (ETI) شهری و ماراتن برنامهنویسی در سایت شهرداری ایجاد شده است و سومین رویداد در آذرماه ۹۸ برگزار میشود.
فرجود تصریح کرد: انتخابات الکترونیک، اولین بار بدون کاغذ در چهارم مرداد امسال ویژه شورایاریها برگزار میشود.
نظر شما