سیدحسن حسینی شاهرودی دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، تصریح کرد: در این راستا گزارشهای تخلفات، اسناد و مدارک در ۳۶۰ برگ تهیه و به وزیر صمت ارائه شده است.
نماینده مردم شهرستان های شاهرود و میامی افزود: بهجز اداره حفاظت محیطزیست، دستگاههای اجرایی دیگر استان سمنان که با این موضوع مرتبط هستند از حوزه خود دفاع نکرده و نمی کنند.
حسینی شاهرودی ادامه داد: اگر شرکت بهره بردار به تعهدات ۱۵ گانه خود عمل نکند، طبق قانون برخورد شده و ممکن است بطور دایم تعطیل شود.
نماینده مردم شهرستان های شاهرود و میامی ایجاد اشتغال را یکی از اولویت های مسوولان خواند و گفت: قرار است یک واحد میوه خشک کنی با ظرفیت اشتغال ۲ هزار تن و با اولویت بهکارگیری افراد زیر پوشش کمیته امداد و بهزیستی با تسهیلات ارزانقیمت راه اندازی شود.
وی به حداقل رسیدن تصدی گری دولت را یکی از راه های ایجاد شغل، تولید ثروت و حل مشکلات روزمره مردم عنوان کرده و تصریح نمود: نقدینگی ها باید بهسوی تولید و بویژه اشتغال خانگی هدایت شود.
حسینی به سفر اخیر رئیس سازمان امور عشایری کشور به شاهرود اشاره کرد و گفت: در این سفر مشکلات عشایر شرق استان سمنان بررسی و تصمیمهای خوبی برای حل آنها گرفته شد.
وی عشایر این منطقه را نجیب و کم توقع خواند و گفت: پنج درصد دام سبک استان را عشایر با بالاترین بهرهوری و کمترین هزینه تولید می کنند که برای افزایش راندمان تلاش آنها باید امکانات مورد نیازشان فراهم شود.
نماینده مردم شهرستان های شاهرود و میامی در مجلس شورای اسلامی به سفر سال گذشته رییس جمهوری به شاهرود هم اشاره کرد و یادآورشد: در تخصیص اعتبارات سفر اولویت با پروژههای ردیف دار ملی است.
حسینی ۱۲ طرح شرق سمنان را بدون ردیف بودجه ای اعلام کرد و گفت: مدیران مربوط باید برای جذب اعتبارات همت بیشتری کنند.
وی از تخصیص ۳۵۰ میلیارد ریال اعتبار برای راه شاهرود - طرود - معلمان در سفر رئیسجمهوری هم خبر داد وگفت: این راه شریانی مسیر اتصال شمال و جنوب کشور بوده و ردیف بودجه آن تعیین شده است.
نماینده مردم شهرستان های شاهرود و میامی در مجلس شورای اسلامی به مشکل آب در شاهرود هم اشاره کرد و افزود: تا رسیدن به نتیجه قطعی انتقال آب دریای خزر، آب آشامیدنی مردم از طریق دیگر باید تامین شود.
نماینده شاهرود و میامی در مجلس میزان بیکاری در شرق استان سمنان را بیشتر از سایر نقاط دانست و گفت: توسعه گردشگری یکی از راههای ایجاد اشتغال در این منطقه است، شرق استان در بخش گردشگری و فروش صنایع دستی ظرفیت های بالایی دارد که نیازمند سرمایه گذاری است.
حسینی به برخی ظرفیت های شهرستان شاهرود برای تولید و فروش صنایع دستی هم اشاره کرد و گفت: میدانبار قدیمی شاهرود با حدود ۲۰۰ غرفه مکان خوبی برای فروش صنایع دستی است که با سرمایه گذاری کمی قابل بازسازی و استفاده می باشد، نبود مکان اختصاصی و دائمی برای فروش صنایع دستی یکی از مشکلات مهم و دیرینه تولید کنندگان بوده است.
وی کمبود شرکتهای بازاریاب را یکی از مشکلات تولیدات دستی شهرستان های شاهرود و میامی برشمرد و افزود: در این زمینه نیز باید از ایدههای نوین بهره برد.
نماینده مردم شهرستان های شاهرود و میامی در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: بسیاری از تولیدات دستی منطقه مانند فرش دستباف طرود به خاطر نبود بازار بر روی دست تولیدکنندگان مانده و یا در مواردی به نام شهرهای دیگر در بازارها ارائه میشوند.
۷۳۵۹/۶۱۶۷