۱ مرداد ۱۳۹۸، ۸:۰۰
کد خبرنگار: 2111
کد خبر: 83407314
T T
۲ نفر

برچسب‌ها

حدود ۵۰ هزار پرونده ثبت اسناد و املاک بیجار دیجیتالی شد
عکس تزئینی است

سنندج - ایرنا - حدود ۵۰ هزار پرونده ثبت اسناد و املاک ثبت شهرستان بیجار با بیش از یک میلیون و ۳۰۰ هزار برگ به صورت فایل دیجیتالی تبدیل شد تا آسان تر مورد استفاده قرار گیرند.

رئیس ثبت اسناد و املاک بیجار روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: این تعداد پرونده ثبتی توسط ۲۰ نیروی این اداره و به مدت بیش از ۶ ماه فعالیت به پرونده های دیجیتالی تبدیل شده است.

جعفر برزگر افزود: با توجه به اینکه گذشت زمان موجب روند پوسیدگی کاغذ می شود و همچنین احتمال آتش سوزی، وقوع حوادث غیر مترقبه از جمله سیل و زلزله تاثیر مستقیم بر روی اسناد مهم مردم دارد، تبدیل پرونده های کاغذی به دیجیتالی امری اجتناب ناپذیر است.

وی یادآور شد: بسیاری از پرونده های موجود اداره ثبت اسناد و املاک بیجار مربوط به ابتدای تاسیس این اداره در سال ۱۳۱۳ است که با گذشت زمان پوسیدگی برگه های پرونده نیاز به ترمیم و ثبت مجدد برای ادامه ماندگاری داشتند که تهیه پرونده های دیجیتالی با فضای ذخیره سازی شهرستانی، استانی و کشوری و همچنین سرورهای قدرتمند می تواند از این گنجینه ارزشمند حفاظت و پاسداری کند.

برزگر با اشاره به مزیت های ثبت پرونده های به صورت دیجیتالی اضافه کرد: در روند اجرای طرح دیجیتالی شدن پرونده های ثبت اسناد و املاک، امنیت پرونده ها به علت عدم خروج از بایگانی بیشتر خواهد شد، سرعت دسترسی به اطلاعات پرونده افزایش چشمگیری یافته و اتلاف وقت ارباب رجوع به صفر می رسد.

رئیس اداره ثبت اسناد و املاک بیجار گفت: در سال ۱۳۲۶ به علت آتش سوزی در مخزن بایگانی این اداره، تعداد کمی از پرونده های ثبت اسناد و املاک دچار حریق شده و برخی از بخش های آن سوخت که با توجه به اهمیت حفظ اطلاعات و اسناد، امروزه مشکلاتی برای برخی از صاحبان همراه داشته است.

وی تاکید کرد: آتش سوزی، سیل و زلزله از جمله بلایای طبیعی هستند که می تواند به تنهایی سوابق هویتی یک شهرستان و یا استان را نابود کند لذا بهترین راه حفظ و نگهداری از آن، ایجاد فایل های جدید بر پایه دیجیتال است.

برزگر با تشریح اینکه در گذشته سرقت اطلاعات و مدارک موجود در پروند توسط اشخاص ذی نفع وجود داشته است، اضافه کرد: جهت پیشگیری از سوء استفاده افراد و همچینین جلوگیری از ورود و خروج پرونده از مخزن بایگانی و پیشگیری از جابجایی برگه های پرونده های مشابه با یکدیگر، ایجاد پرونده های دیجیتالی تاثیر بسزایی در کاهش خطا و به صفر رسانده این عوامل دارد.

او افزود: بیش از ۲۰ نفر به صورت ۱۲ ساعت در روز وظیفه، اسکن، ترمیم صفحات و شماره زنی حدود ۵۰ هزار پرونده ثبت اسناد این شهرستان را بر عهده داشتند که این طرح به مدت ۶ ماه از ۱۷ اسفند ماه ۹۷ آغاز و اینک به پایان رسیده است.

شهرستان ۸۹ هزار نفری بیجار در ۱۴۲ کیلومتری شرق شهر سنندج مرکز استان کردستان قرار دارد.

۹۹۴۳/۹۱۰۲

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha