به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور، علی طالبی امروز- سه شنبه- در اولین جلسه کمیته نظارت و ارزیابی ستاد مرکزی اربعین، حرکت اربعین حسینی را نماد استکبار ستیزی و حرکتی وحدت بخش و اعتقادی دانست.
وی اظهار داشت: اعضاء کمیته نسبت به آسیب شناسی راه پیمایی اربعین حسینی در سال های گذشته موارد مدنظر خود را به کمیته نظارت و ارزیابی ستاد مرکزی اربعین ارائه دهند تا در جلسه ستاد مطرح شود.
طالبی افزود: استان ها به دو بخش هدف و معین تقسیم و مقرر شد اعضاء کمیته نظارت پیشنهادهای خود را در خصوص ساختار کمیته، شرح وظایف و چارت سازمانی و نحوه بازدیدهای صورت پذیرفته در قبل، حین و بعد از برگزاری راه پیمائی بزرگ اربعین ارائه دهند.
رئیس کمیته نظارت و ارزیابی ستاد مرکزی اربعین حسینی ادامه داد: با توجه به تدوین اولیه شاخص های ارزیابی عملکرد کمیته های ۱۴ گانه ستاد مرکزی و نحوه خدمت رسانی دستگاه های متولی رفاه و خدمات به زائرین نیز مورد بازنگری قرار گرفته تا نتیجه نهایی به ستاد مرکزی ارائه شود.
نیروهایی به صورت ارزیاب و بازرس در صورت نیاز به استان های هدف اعزام می شود
طالبی بیان کرد: همچنین در این جلسه مقرر شد که استان های معین به استان های هدف در زمان برگزاری راه پیمائی مذکور نیروهایی را به صورت ارزیاب و بازرس در صورت نیاز اعزام کنند.
بر همین اساس، تاکنون توسط رئیس کمیته نظارت و ارزیابی ستاد مرکزی اربعین حسینی برای تمامی مدیران کل دفاتر مدیریت عملکرد، بازرسی و امور حقوقی استانداری های سراسر کشور احکامی تحت عنوان مسئول کمیته نظارت و ارزیابی ستاد اربعین حسینی در آن استان ها صادر شده است و ترکیب اعضای اصلی کمیته مرکزی نظارت و ارزیابی شامل سه استان هدف (ایلام- خوزستان- کرمانشاه و دو استان تهران و البرز) می باشد.
نظر شما