«ناصر مطیعی» روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار دانشگاه و آموزش ایرنا درباره افزایش تعداد خوابگاه های متاهلی در دانشگاه ها، اظهار داشت: ساخت خوابگاه های متاهلی بر اساس پروژه های عمرانی تعریف شده دانشگاه ها و با توجه به سیاست ها و منابع سازمان برنامه و بودجه در لیست پروژه های مصوب قرار دارد.
وی درباره علت کمبود تعداد خوابگاه های متاهلی، توضیح داد: در پنج سال گذشته، ساخت خوابگاه های متاهلی تامین اعتبار نمی شد و تعداد خوابگاه های متاهلی که قبلاً در دست ساخت بود، کاهش یافت.
رئیس صندوق رفاه دانشجویان ادامه داد: بر اساس برنامه وزیر علوم، تحقیقات و فناوری بار دیگر دانشگاه ها این مسئله را پیگیری می کنند و در دستور کار قرار داده اند.
مطیعی افزود: صندوق رفاه دانشجویان در پایان کار در تجهیز خوابگاه ها به دانشگاه ها کمک می کند.
وی درباره وضعیت احداث خوابگاه های جدید تا پیش از شروع سال تحصیلی، خاطرنشان کرد: پروژه ساخت تعدادی از خوابگاه ها تا شروع سال تحصیلی جدید به پایان می رسد با این حال اتمام تاسیس برخی از سراها تا شروع ترم دوم تحصیلی به طول می انجامد.
مشاور وزیر علوم به تعداد خوابگاه های فعال دانشجویی در سطح کشور اشاره کرد و گفت: در حال حاضر حدود یک هزار خوابگاه متاهلی، مجردی دخترانه و پسرانه فعال است و اقداماتی برای ارتقای کیفیت این سراهای دانشجویی صورت گرفته است.
مطیعی تاکید کرد: امکان ساخت خوابگاه های متاهلی در تمام دانشگاه ها وجود ندارد و این خوابگاه ها فعلاً در دانشگاه هایی که پروژه های در دست اجرا دارند، ساخته می شود چرا که ساخت یک خوابگاه بین پنج تا ۶ سال به طول می انجامد.
منصور غلامی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری هفته گذشته با حضور در صحن مجلس شورای اسلامی در مورد خوابگاه های متاهلی اعلام کرد که در تأمین خوابگاه دانشجویان متأهل با مشکلات و کمبودهایی روبهرو هستیم و سعی شده در این عرصه از ظرفیت های خیرین و بودجه سال ۹۸ استفاده شود.
نظر شما