اما آنچه اتفاق افتاد واقعیت بود چون تصادف در جاده شمال (هراز) نه تنها نایب قهرمان جهان برای مدتی خانه نشین کرد بلکه برخی از پزشکان از احتمال فلج شد برخی اعضای بدن «بهادر مولایی» خبر دادند. این قهرمان مبارزه با فولاد سرد مدت ها به دور از فضای وزنه و تخته ماند و با مشکلات ناشی از تصادف رانندگی مبارزه کرد.
شرایطش به گونه ای بود که باید در سن ۲۶ ساگی از دنیای قهرمانی خداحافظی کند و در صورت تایید مسوولان فدراسیون باید به دنیای مربیگری روی می آورد؛ دنیایی که متفاوت از جدال با وزنه به شمار می رود و نقش او در این عرصه انتقال دانش وزنه برداری به جوانان و نوجوانان است. وی پس از بهبودی نسبی از مصدومیت از سوی فدراسیون به عنوان مربی تیم ملی وزنه برداری نوجوانان انتخاب شد. مربیگری که دوران کوتاهی داشت و مولایی در گفت وگو با ایرنا از آن به عنوان جابجایی مربیان ادواری نام برد.
هر چند که به قول خودش یک راهنما و ۲ ثانیه خواب آلودگی وی را از دنیای قهرمانی دور کرد اما هنوز برای بازگشت به زورآزمایی بر روی تخته ناامید نیست بلکه منتظر ترمیم آسیب دیدگی ها است. نایب قهرمان جهان عنوان می کند: پس از تصادف، شرایط سخت و ناامید کننده ای داشتم به گونه ای که احتمال بازگشت به زندگی عادی سخت بود اما شرایطم رو به بهبود است و رباط دستم که ابتدا نزدیک به ۲۵ درصد آسیب دیده بود الان به صورت نسبی بهبود یافته است. برای بهبود کامل این مصدومیت باید صبر کنم صبری که پایان آن معلوم نیست.
مولایی خود را از حامیان فدراسیون وزنه برداری دانسته و عنوان می کند: هر کدام از کاندیدای ریاست فدراسیون از مجمع رای می گرفتند از او حمایت می کردم چون آنچه برایم مهم است توسعه و گسترش این رشته است.
از وی درباره رای مجمع و برخی حواشی پس از آن می پرسم پاسخ می دهد: رای هیات استان های در انتخاب رییس فدراسیون تاثیر به سرایی دارد و کسی که بتواند این آرا را به سمت خود هدایت کند بدون شک آدم قوی است. در شرایط کنونی آنچه که لازم است تقویت فدراسیون و رشته وزنه برداری است و باید از «علی مرادی» به عنوان منتخب مجمع حمایت کنیم.
با وجود حمایت از رییس فدراسیون وزنه برداری اما نظرات انتقادی خود را پنهان نمی کند بلکه با خرده گرفتن از سیاست های مربی ادواری گفت: یک دوره مربی ادواری در تیم نوجوانان بودم و پس از آن پایان همکاری داشتم و تا کنون تماسی با من از سوی فدراسیون انجام نشده است. در این زمینه باید بگویم مربی ادواری یک آسیب است چون مربی در کوتاه مدت بر ورزشکار نظارت دارد و تاکتیک هایی به او می آموزد اما کوتاه مدت است و ورزشکار باید با مربی دیگر کار کند و تاکتیک های متفاوت دیگر را تجربه کند. بهتر است در این زمینه مربیان جوان و خوش فکر برای تیم نوجوانان و جوانان انتخاب شود.
مشتاق به همکاری در فدراسیون است و می گوید: در دوره پیش رو اگر مرادی تمایل داشته باشد می توانم برنامه ارائه کنم و همکاری داشته باشم اگر هم تمایلی نباشد از او حمایت می کنیم زیرا منتخب مجمع است و باید در چهار سال آینده امورات یکی از رشته های المپیکی ایران را در دست داشته باشد. البته این حمایت تنها مربوط به مرادی نیست بلکه هر کدام از نامزدهای کرسی ریاست فدراسیون رای مجمع را به خود اختصاص می دادند بدون شک حمایت می کردیم.
چشم اندازهای پیش روی فدراسیون از دیگر دغدغه های مولایی به شمار می رود و انتظار دارد که رییس کنونی فدراسیون به گونه ای مدیریت کند که مدیر بعدی یک فدراسیون باثبات تحویل گیرد. وی می گوید: یکی از کارهایی که مرادی باید انجام دهد استعدادیابی گسترده است تا بتواند جایگزینی برای ستاره های کنونی پیدا شود اگر چنین کاری انجام نشود بدون شک با مصدومیت یک ستاره، تمام برنامه ها به هم خواهد ریخت.
حال که فرمان ماشین تقدیر در سن جوانی در مسیر قهرمانی مولایی خوب نچرخید فدراسیون نباید از توانایی و دانش او در این رشته چشم پوشی کند بلکه وی با توجه به شناختی که از دانش روز وزنه برداری جهان دارد می تواند در استان محل سکونتش یک معلم ویژه برای استعدادهای مازندران به شمار رود؛ استعدادهایی که می شود از دل آنان چند «بهادر مولایی» و «بهداد سلیمی» به جامعه وزنه برداری معرفی کرد.
نظر شما