رئیس هیات قایقرانی خراسان شمالی در این باره گفت: تیم ملی رویینگ بانوان، از ۳۰ تیرماه وارد استان شده است و هم اکنون مشغول تمرین هستند.
وی افزود: در این اردو، ۱۴ قایقران از شهرهای تهران، آذربایجان غربی، زنجان، کردستان، کرمانشاه و گیلان حضور یافته اند و سولماز عباسی مربی تیم ملی، آنا بلوریان کمک مربی، هما خاتمی دستیار مربی و شیما پاکمنش به عنوان سرپرست اردو حضور دارند.
وی خاطرنشان کرد: اردوی آماده سازی تیم ملی روئینگ بانوان برای حضور موفق در مسابقات کسب سهمیه المپیک ۲۰۲۰ و قهرمانی آسیا ۲۰۱۹ در حال برگزاری است و این رویداد تا ۲۷ مرداد ادامه دارد.
رئیس هیات قایقرانی خراسان شمالی یادآور شد: سد شیرین دره به عنوان یکی از سدهای غنی استان برای برگزاری مسابقات قایقرانی بسیار مناسب است.
بر اساس این گزارش، اکنون پنج رشته قایقرانی در خراسان شمالی فعال است که ورزشکاران سه رشته رویینگ، کاناپولو و اسلالوم در دومین دوره المپیاد ورزشی ایرانیان شرکت دارند و ورزشکاران رشته دراگون بت و آبهای آرام نیز در حال تمرین برای کسب آمادگی بیشتر به سر میبرند.
هم اینک کمیتههای قایقرانی خراسان شمالی در رشتههای دراگون بوت، کاناپولو، آبهای آرام، رویینگ، آبهای خروشان، استعدادیابی، داوران و مربیان و مسابقات این رشتهها نیز در شهرهای بجنورد، شیروان، فاروج، مانه و سملقان، اسفراین و جاجرم فعال است.
قایقرانان خراسان شمالی کسب مقام دوم جهانی و مقامهای آسیایی و مقامهای متعدد کشوری را در کارنامه خود دارند و یکی از قایقرانان این استان نیز به اردوی تیم ملی دعوت شده است.
روئینگ نوعی قایقرانی است که در آن ورزشکاران بر روی یک قایق با استفاده از پارو در رودخانه، دریاچه یا دریا به رقابت با یکدیگر میپردازند. در این رشته، قایقرانان رو به عقب در قایق نشسته و با استفاده از دو پارو که با گیره به قایق چسبیدهاست، قایق خود را به سمت جلو هدایت میکنند. قایقهای روئینگ، دراز و باریک و دو سوی آنها نیمه مدور است.
۷۱۸۵/ 6042
نظر شما