رئیس پلیس فتا فرماندهی انتظامی کردستان روز پنجشنبه در جمع خبرنگاران با اعلام این آمارها گفت: در این مدت میزان جرایم فضای مجازی استان ۱۲۹ درصد افزایش یافته است.
سرهنگ مهدی دانشپور اضافه کرد: کلاهبرداری و مزاحمت اینترنتی هر کدام با ۱۳ درصد، هتک حرمت و نشر اکاذیب با هشت درصد، انتشار فلیم های خصوصی با پنج درصد و سایر جرایم با ۱۰ درصد بیشترین فراوانی جرایم فضای مجازی در کردستان را تشکیل داده است.
وی با اشاره با اینکه ۸۰ درصد جرائم سایبری را کشف کرده ایم، افزود: بیشترین دلایل و انگیزه های این جرایم تسویه حساب و رقابت های شغلی، موضوعات ضد اخلاقی و منافع مالی بوده است.
سرهنگ دانشپور در زمینه محدوده سنی دستگیر شدگان نیز یادآور شد: کسی زیر سن ۱۴ سال دستگیر نشده و در محدوده سنی ۱۵ تا ۲۴ سال ۲۵ درصد، ۲۵ تا ۳۹ سال ۶۰ درصد و ۴۰ ساله به بالا ۱۵ درصد دستگیری ها را شامل می شود.
وی اظهار داشت: ترفند بسیاری از کلاهبرداری های اینترنتی به این شکل بوده که افراد برای خرید نرم افزارهای اغواگرانه یا شارژ ارزان قیمت به درگاه های جعلی بانک ها هدایت شده و اطلاعات بانکی آنها به سرقت رفته و مورد کلاهبرداری قرار گرفته اند.
رئیس پلیس فتا تاکید کرد: در حوزه جرایم سایبری با کسی تعارفی نداریم و هر تخلفی را در هر حوزه سایبری باشد شناسایی و به دستگاه قضایی معرفی می کنیم.
وی گفت: ۹۰ تارنما در زمینه فروش و عرضه سلاح و مهمات و اراذل و اوباش در سطح استان شناسایی شده و اقدام علیه آنها در دست انجام است.
سرهنگ دانشپور افزود: جدیدا در چهار شهرستان استان کردستان مرکز پلیس فتا راه اندازی شده و اکنون ۹ شهرستان صاحب مرکز پلیس فتا هستند و تنها شهرستان سروآباد بدون این مرکز است.
وی با بیان اینکه ۹۴۵ هزار نفر در استان از طریق تلفن ثابت و سیار از اینترنت بهره مند هستند، یادآور شد: معادل ۱۱۰ درصد جمعیت استان، سیم کارت تلفن همراه در کردستان فعال است.
رئیس پلیس فتا کردستان اضافه کرد: یک هزار و ۳۴۰ روستای کردستان از اینترنت پرسرعت بهره مند هستند.
۶۱۰۸/۹۱۰۲
نظر شما