به گزارش چاینا دیلی، از این ماهوارهها برای شناسایی محیط الکترومغناطیس و آزمایش های فناورانه مربوطه استفاده خواهد شد.
با این پرتاب، پنجاه و چهارمین پرتاب ماهوارهبر لانگ مارچ 2C و ۳۰۸ اُمین ماموریت با کمک خانواده پرتابگرهای لانگمارچ رقم خورد.
پرتاب این ماهواره ها در حالی است که ماهوارهبر پیشران جامد SQX-1 Y1 ساخت شرکت نوپای آیاسپیس، روز گذشته (پنجشنبه) دو ماهواره را به همراه چندین محموله آزمایشگاهی با موفقیت در مدار ۳۰۰ کیلومتری تزریق کرد تا بدین ترتیب اولین موفقیت سیاستهای چین در تجاریسازی صنعت فضایی کشور در حوزه ساخت پرتابگر نمود پیدا کند.
این پرتابگر سه مرحلهای، ۲۵ متر طول، ۱.۴ متر قطر و ۴۲ تن وزن داشت و حامل یک ماهواره ساخت بخش دولتی CASIC و یک ماهواره از دانشگاه تکنولوژی پکن (BIT) بود.
این ماهوارهبر به عنوان قدرتمندترین پرتابگر ساخت بخش خصوصی چین، قابلیت تزریق ۵۰۰ کیلوگرم محموله در مدار خورشید آهنگ ۵۰۰ کیلومتری را دارد.
پرتابگر SXQ-1 قرار است تا سال ۲۰۲۰ پنج پرتاب برای مشتریان خود انجام دهد همچنین دومین پرتابگر این شرکت که از نوع پیشران مایع و قابل بازیابی است قرار است در سال ۲۰۲۱ پرتاب آزمایشی شود.
سه شرکت خصوصی و نوپای چین، آی اسپیس، وان اسپیس و لند اسپیس در حوزه ساخت پرتابگرهای تجاری چین پیشرو هستند اگرچه سال گذشته پرتابگرهای ساخت دو شرکت وان اسپیس و لند اسپیس از رسیدن به مدار جا ماندند اما با شتاب زیادی در حال توسعه و پیشرفت هستند.
تا پایان سال گذشته میلادی، ۱۲۳ شرکت خصوصی در حوزه فضایی در چین ثبت شد که ۱۴ مورد آن در حوزه ساخت پرتابگر بود.
نظر شما