«سعید محمدپور» از آن دسته وزنه بردارانی است که ظهور و افول وی در ورزش ایران برای بسیاری از کارشناسان جای سوال است. وی در سن ۱۸ سالگی در فرانسه و دررقابت های جهانی سال ۲۰۱۱ توانست در رده سنی بزرگسالان مدال برنز کسب کند. او همچنین در ۱۹ سالگی نیز عنوان قهرمانی المپیک لندن را به خود اختصاص داد عنوانی که هر چند دیر به دست او رسید اما در حافظه ورزشی کمیته بین المللی المپیک به نام این ورزشکار اردبیلی ثبت شده است.
محمدپور روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: ۲ طلای جوانان جهان، طلای المپیک و برنز جهانی زمانی در کارنامه ورزشیم ثبت شد که کمتر از ۲۰ سال داشتم و این امر موجب شده بود تا از من به عنوان یکی از امیدهای وزنه برداری ایران یاد کنند. اما همیشه شرایط بر وفق مراد نیست و برخی از مواقع بدشانسی به نام مصدومیت ورزشکار را تا آستانه محو از میادین پیش خواهد برد.
وی در توضیح مصدومیت خود گفت: مصدومیت قدیمی از ناحیه آرنج و دست دارم که هنوز پس از سال ها بهبود پیدا نکرده است. هر چند که میزان مصدومیتم نسبت به گذشته کمتر شده است اما باید تا بهبود کامل صبر کنم زیرا تمرین کردن و وزنه زدن در این شرایط ریسک به شمار می رود و نمی توانم این ریسک را بپذیرم.
![](https://img9.irna.ir/d/r2/2019/07/28/3/156508351.jpg)
دارنده مدال طلای المپیک لندن با بیان اینکه حدود یکسال دیگر برای بازگشت به میادین صبر خواهم کرد افزود: در تلاشم که پس از بازی های المپیک ۲۰۲۰ توکیو به روی تخته بروم و خود را برای بازی های آسیایی ۲۰۲۲ هانگژو چین آماده کنم. به دسته ۱۰۹ کیلوگرم خواهم رفت و با دوستان خوبی که در این وزن دارم رقابت می کنم؛ امیدوارم بتوانم تا آن زمان به بهبودی و آمادگی کامل برسم.
این ورزشکار اردبیلی که از لندن ۲۰۱۲ خاطرات زیادی دارد، ادامه داد: رقابت در المپیک سخت و طاقت فرسا است و هنگامی که وارد شهر میزبان بازی ها (لندن) شدم انگار تمام افراد آن شهر برای قهرمانی تلاش می کردند. کشورها چهار سال برنامه ریزی برای المپیک دارند و این امر سطح رقابت ها را بالا می برد و استرس بازیکنان را زیاد می کند.
وی در خصوص پاداش مدال طلای المپیک لندن نیز اظهار داشت: اگر در لندن ۲۰۱۲ مدال کسب می کردم هم نامم بیشتر از اکنون بر سر زبان بود و هم پاداش ها و جنس آن فرق داشت. اما دیر رسیدن مدال طلا موجب شد تا معادل ریالی سکه ها بر اساس قیمت ۲۰۱۲ پرداخت شود که زمین تا آسمان با نرخ کنونی تفاوت دارد.
محمدپور از تحولات فدراسیون نیز بی خبر نیست بلکه دغدغه هایی دارد که امیدوار است که دوره جدید ریاست «علی مرادی» بیشتر از گذشته تحقق پیدا کند. دغدغه هایی از جنس ارتباط با فدراسیون جهانی وزنه برداری و مساله رفاه وزنه برداران.
او می گوید: امید داریم در دوره جدید رییس فدراسیون با تدبیر این مسائل را بهبود بخشد تا برخی از موانع پیش روی این رشته المپیکی برداشته شود.
نتایج احتمالی وزنه برداران ایران در توکیو آخرین بخش گفت وگوی این قهرمان با خبرنگار ایرنا بود. وی در این زمینه گفت: اعزام وزنه برداران به توکیو متفاوت از لندن است و ایران تنها چهار سهمیه در بخش زنان و مردان دارد. در هر وزن نیز تنها یک نفر باید به المپیک ۲۰۲۰ برود. از بین ستاره های تیم ملی وزنه برداری مردان تنها ۲ وزنه بردار به توکیو می رود. پیش بینی من این است که ایران در این دوره از رقابت ها یک مدال طلا و یک نقره کسب کند.
نظر شما