به گزارش خبرگزاری فرانسه، این پیانو به دیوار سالن کنسرتی در لتونی متصل و به شکلی میان زمین و هوا آویخته شده است که حدودا به ارتفاع سه طبقه از حضار فاصله دارد.۹۱۰۹
پیانیست ها برای نواختن این پیانو باید از پله های فلزی بالا رفته و خود را به بالکن سالن کنسرت برسانند. اگرچه کتاب گینس هنوز این پیانو را اندازه گیری نکرده، اما پیانو محصول دست «دیوید کلاوینز» است که از پیانوی مدل ۳۷۰ وی در سال ۱۹۸۷ رونمایی شد؛ این ساخت در حال حاضر جزو بزرگترین پیانوهای جهان به شمار می رود.
پیانوی جدید کلاوینز به نام پیانو گرند کنسرت 470i با سیم های عمودی، سیم هایی به طول ۴.۷ متر دارد. پیانو با برخورداری از سیم های بلند، صدایی پرطنین ساطع می کند.
مبدع پیانو تقریبا همه عمرش را روی پیانوهای مختلف کار کرده، با این هدف که محدودیت های اعمال شده از سوی «بارتولومیو کریستوفوری» (Bartolomeo Cristofori) مخترع ایتالیایی پیانو حدودا در سال ۱۷۰۰ را از میان بردارد.
سازنده پیانوی غول پیکر، اولین پیانوی خود با سیم های عمودی را در سال ۱۹۸۵ طراحی کرد. وی می گوید از ۱۶ سالگی که ترک تحصیل کردم تا در زمینه ترمیم و نوسازی پیانو فعالیت کنم، در جهت کشف طرح های جدید تلاش کرده ام.
کلاوینز دلیل طراحی و ساخت این پیانوی بزرگ را صرفا ثبت رکورد ندانست و آن را زمینه ای برای امکان خلق بهترین صدای قابل تصور برای اجراکنندگان و حضار برشمرد.
قرار است از این پیانو برای اولین در جریان کنسرتی در روز جمعه رونمایی شود. آهنگسازان و نوازندگان مشتاق به نواختن پیانوی کلاوینز هستند.
«لوبومیر ملنیک» پیانیست کانادایی که به تکنیک استفاده از توالی سریع نت ها معروف است، یکی از نوازندگانی است که این پیانو را می نوازد.
همچنین یکی از شش پیانیست آلمانی، از این پیانو برای اجرای «شش پیانو» از آثار «استیو رایش» آهنگساز معروف آمریکایی استفاده می کند. برخی استیو رایش را بزرگترین و مهمترین موسیقیدان زنده آمریکا می نامند.
نظر شما