۶ مرداد ۱۳۹۸، ۱۷:۱۸
کد خبرنگار: 2048
کد خبر: 83415044
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

وضعیت بازار سرمایه تا پاییز چگونه پیش می‌رود؟

۶ مرداد ۱۳۹۸، ۱۷:۱۸
کد خبر: 83415044
وضعیت بازار سرمایه تا پاییز چگونه پیش می‌رود؟

تهران- ایرنا- یک کارشناس بازار سرمایه گفت: به نظر می‌رسد اگر تا پاییز شاهد تحول منفی سیاسی و کاهش مقدار فروش شرکت‌ها نباشیم شاخص بورس در میان مدت به کانال ۳۰۰ هزار واحد راه پیدا خواهد کرد.

«ولید هلالات» امروز (یکشنبه) در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا به دلایل ثبات نسبی شاخص بورس در بازار امروز اشاره و بیان کرد: اکنون در مقطعی قرار داریم که گزارش سه ماهه شرکت‌ها منتشر شده و تا حدی می‌توان گفت که دلایل روند صعودی شاخص بورس تا چند روز گذشته ارائه گزارش‌های مثبت بود که به شدت بازار را تحت تاثیر خود قرار داد.

وی ادامه داد: برخی از شرکت‌های حاضر در بازار سرمایه بر خلاف انتظارات موجود رشد و قیمت آنها به طرز چشمگیری افزایش یافت اما این شرکت‌ها بعد از انتشار گزارش سه ماه در مسیر اصلاح قیمتی قرار گرفتند.

 هلالات اظهار داشت: همیشه بعد از انتشار گزارش سه ماه شرکت‌ها  قیمت‌ها متعادل می‌شوند و تا زمان ارائه گزارش‌های جدید روند بازار در برخی مواقع مثبت و در دیگر مواقع منفی است.

این کارشناس بازار سرمایه گفت: عملکرد شرکت‌ها طبق گزارش ماهانه مربوط به تیرماه و سه ماه بهار مناسب بوده است اما اکنون ۹ ماه از سال مالی باقی مانده و باید منتظر ماند و دید که چه اتفاقی در انتظار بازار است.

وی با بیان اینکه با توجه به وضعیت موجود نمی‌توان به تحلیل‌های ارائه شده از سوی کارشناسان اعتماد کرد، گفت: اکنون در مورد روند پیش روی کشور و عملکرد شرکت‌ها تا پایان سال تردیدهایی وجود دارد اما واقع امر این است که شرکت‌ها به لحاظ دور زدن تحریم‌ها و مقدار فروش فراتر از انتظار عمل کردند.

هلالات گفت: اگر زمان بگذرد و روند بازار به همین صورت ادامه داشته باشد نگرانی‌ها از بین می‌رود و بازار حرکت صعودی دیگری را تجربه خواهد کرد.

این کارشناس بازار سرمایه با بیان اینکه حفظ شاخص بورس با همین محدوده از جمله مسایل مهم بازار در وضعیت کنونی محسوب می‌شود، افزود: بخشی از ذات بازار اصلاح شاخص است و این موضوع نباید به طور حتم ناشی از علت خاصی باشد، بنابراین بعد از موج صعودی بازار حالت تعادل را به خود می‌گیرد.

وی به پیش بینی‌های صورت گرفته در زمینه افزایش شاخص بورس تا کانال ۳۰۰ هزار واحد اشاره کرد وگفت: این اتفاق نیازمند یک محرک قوی و اتفاقاتی مانند رسیدن به توافق‌های سیاسی، رفع ریسک‌های سیاسی، رشد نرخ دلار و دیگر بازارهای موازی و کاهش نرخ سود بانکی است که این موارد می‌تواند به شدت در روند صعودی بازار تاثیرگذار باشد؛ چنین مسایلی در وضعیت کنونی و در کوتاه مدت دور از انتظار به نظر می‌رسد.

هلالات به کاهش نقدینگی در بازار سرمایه اشاره و بیان کرد: راه‌اندازی یک سری از سامانه‌های جدید معاملاتی در بازار سرمایه مانند سامانه مدیریت ریسک منجر به کاهش گردش معاملات در بازار شد.

این کارشناس بازار سرمایه با بیان اینکه ثبات نرخ دلار در کشور منجر به توقف ورود منابع جدید به بورس می شود، گفت: فعالان بازار زمانی به سمت سرمایه‌گذاری در بازار سرمایه می‌آیند که قیمت دلار گران شده باشد.

وی با بیان اینکه همیشه در بلندمدت بازدهی صندوق و سبدهای سرمایه‌گذاری بیش از سهام بوده است، اظهار داشت: بهتر است افرادی که وقت کمتری برای رصد بازار دارند و نیز از اطلاعات پایینی برای سرمایه گذاری در بورس برخوردارند خود اقدام به سرمایه گذاری نکنند و بیشتر به سمت صندوق و سبدهای سرمایه‌گذاری که توسط افراد خبره اداره می‌شوند، پیش روند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha