به گزارش ایرنا، بازدیدها از طرحهای عمرانی و زیرساختی در شهرهای مختلف از جمله حرکتهایی است که در راستای ترسیم و تحقق چشمانداز توسعه اقتصادی و اجتماعی با حضور مسئولان ارشد کشوری و استانی انجام میشود.
سفر و بازدید استاندار آذربایجانشرقی از بازدید از طرحهای عمرانی و واحدهای تولیدی مراغه فرصتی مناسب برای شناخت موانع و مشکلات پیش روی واحدهای صنعتی و طرحهای در حال اجرای این شهرستان بود.
رفع موانع تولید اولویت دستگاههای اجرایی
استاندار آذربایجانشرقی روز یکشنبه در بازدید از کارخانه روغن موتور توانساز و مجتمع کاوه سودای مراغه با تاکید بر حمایت همه جانبه دولت تدبیر و امید از رونق تولید گفت: رفع موانع تولید اولویت دستگاههای اجرایی و خدماترسان است.
محمدرضا پورمحمدی افزود: تامین مواد اولیه وارداتی و داخلی از طریق بورس راهکاری برای رونق و ادامه فعالیت واحدهای تولیدی و صنعتی است.
وی اضافه کرد: کارخانه کاوه سودا به عنوان یکی از واحدهای صنعتی بزرگ منطقه با اشتغالزایی بیش از ۲ هزار نفر از پتانسیل مناسبی برای توسعه صنایع پایین دستی برخوردار است.
کارخانه کاوه سودا با تولید سالانه هزار تن انواع شیشه و آیینه و کارخانه روغن موتور توانساز نیز با تولید روزانه ۱۵۰ تن انواع روغن و گریس از واحدهای بزرگ تولیدی مراغه هستند.
تسریع در طرح احیای رصدخانه تاریخی مراغه
استاندار آذربایجان شرقی در بازدید از رصدخانه تاریخی مراغه گفت: با رایزنی های انجام شده، مشکل مالکیت اراضی رصدخانه مراغه مرتفع شده است.
پورمحمدی افزود: با رفع این مشکل اساسی، فضای مورد نیاز برای احیای این اثر فاخر تاریخی در اختیار شهرداری و میراث فرهنگی و گردشگری این شهرستان قرار می گیرد.
وی با اشاره به بافت تاریخی رصدخانه مراغه اضافه کرد: با توجه به ماهیت تاریخی این اثر، نصب پلانتاریوم (آسماننما) ی موجود در این شهرستان در محوطه آن امکانپذیر نبوده لیکن میتوان از آن در فضا و مکانی مناسب بهرهبرداری کرد.
تکمیل و تسریع در روند اجرایی آزادراه مراغه - هشترود رویکرد دولت تدبیر و امید
استاندار آذربایجانشرقی در سفر خود به مراغه از آزادراه مراغه - هشترود نیز بازدید کرد و بر تسریع در روند اجرایی و بهرهبرداری طبق برنامه تاکید نمود.
پیمانکار قطعات دوم و سوم آزادراه مراغه هشترود در این بازدید گفت: هم اکنون قطعه دوم و سوم این طرح بزرگملی با بیش از ۵۵ درصد پیشرفت فیزیکی توسط قرارگاه خاتم الانبیا در حال اجراست.
نورمحمدی افزود: با تلاش نمایندگان شهرستان های مراغه، بناب، هشترود، ملکان و فرماندار مراغه روند اجرایی این طرح که در دو سال گذشته با رکود نسبی همراه بوده، تسریع شده است.
وی ادامه داد: تا پایان سال ۳۲ کیلومتر از قطعات دوم و سوم این آزادراه آسفالت ریزی خواهد شد.
وی اضافه کرد: روزانه ۷۰۰ تن آسفالتریزی در این طرح انجام میشود و ۱۲۰ دستگاه خودروی سنگین راهسازی مشغول فعالیت عمرانی و راهسازی هستند.
نورمحمدی افزود: عدم توافق بین وزارت راه و شهرسازی و جهاد کشاورزی برای عبور بخشی از این آزادراه از مرکز تحقیقات دیم کشور، مانعی برای تسریع در اجرای این طرح ملی است.
استاندار آذربایجان شرقی نیز گفت: با وجود موانع و محدودیت های مالی و اعتباری، برخی از قطعات این آزادراه از پیشرفت مناسبی برخوردار هستند.
پورمحمدی افزود: تلاش مسئولان استانی و دولت، رفع موانع و نیز تسریع در تامین اعتبار مورد نیاز برای سرعت بخشیدن به این طرح زیرساختی بزرگ منطقه است.
به گزارش ایرنا، آزادراه مراغه - هشترود به طول ۹۲ کیلومتر با حدود یک هزار میلیارد تومان اعتبار در پنج قطعه اصلی در حال اجراست.
شهرستان مراغه با حدود ۲۶۸هزار نفر جمعیت در ۱۲۷کیلومتری تبریز مرکز آذربایجان شرقی قرار دارد.
۳۰۷۷/۷۴۸۷