به گزارش ایرنا، استاندار کرمان روز چهارشنبه در دیدار با مدیران جهاد دانشگاهی استان کرمان ضمن تاکید بر این مطلب که افزایش تعداد دوره های آموزش شغل محور باید از اولویت های جهاد دانشگاهی استان کرمان باشد، گفت: جهاد دانشگاهی ظرفیت بسیار خوبی است که 39 سال در کشور ایجاد شده و برای کشور بسیار مفید بوده است.
محمدجواد فدائی به تلفیق دو کلمه جهاد و دانشگاه اشاره و عنوان کرد: با کلمه جهاد، انتظار فعالیت های مضاعف و بیشتر داریم و زمانی که با دانشگاه تلفیق می شود نتایج بسیار خوبی عاید جامعه می شود و این موضوع از ویژگی های جهاد دانشگاهی است و بر این اساس می توانیم کارهای بیشتری را در جامعه انجام دهیم.
استاندار کرمان تصریح کرد: اشتغال، رفع بیکاری و پاسخگویی به افرادی که متقاضی کار هستند، مباحث مهمی است که در استان باید دنبال شود و آموزش های شغل محور یک کار بسیار خوب جهاددانشگاهی است.
فدائی شناسایی فرصت های شغلی و نیازهای جامعه در حوزه صنوف خدماتی و کارگاه های کوچک از سوی جهاد دانشگاهی را مورد تاکید قرار داد و گفت: بسیاری از صنوف خدماتی مورد نیاز در جامعه و مشاغل سنتی فراموش شده با سرمایه گذاری اندک امکان احیا را دارند که در حوزه اشتغال زایی نیز موثر خواهند بود و جهاد دانشگاهی بر مبنای یک فعالیت مطالعاتی می تواند در این راستا اقدام کند.
وی با اشاره به اینکه باید برای اشتغال فارغ التحصیلان متقاضی کار برنامه ریزی و اقدام شود، اظهارداشت: یکی از زمینه های بسیار خوب برای ایجاد اشتغال برای نخبگان در حوزه فناوری های نوین واستارت آپ ها است.
استاندار کرمان با بیان این مطلب که توافق خوبی انجام شده که شهر نوآوری در کرمان ایجاد شود و امیدواریم این شهر سال آینده افتتاح شود، خاطرنشان کرد: با ایجاد شهر نوآوری در استان کرمان در هر سال 200 تا 300 نخبه جذب خواهد شد.
فدائی عنوان کرد: جهاد دانشگاهی به موضوعات مهم استان از جمله موضوع آمایش سرزمین ، آب و دیگر موارد اساسی وارد شده است و امیدواریم با گسترش فعالیت ها در این حوزه به نتایج خوبی برسیم و ارتقای کیفیت خدمات به مردم حاصل شود.
وی کارشناسی ضعیف را از دلایل عدم ارائه خدمت مناسب به مردم دانست و ادامه داد: پائین بودن بنیه کارشناسی و یا بی توجهی مدیران به موضوع کارشناسی از جمله دلایل این موضوع است که در حوزه مدیران پیگیری ها برای رفع این موضوع در دست پیگیری است و جهاد دانشگاهی می تواند برای تقویت بنیه کارشناسی دستگاه های اجرایی اقدام کند تا با وجود کارشناسان وارد و مسلط،کیفیت ارائه خدمات به مردم ارتقا یابد.
رئیس جهاد دانشگاهی استان کرمان نیز در این دیدار با اشاره به اینکه 39 سال از تاسیس جهاد دانشگاهی گذشته است، تاکید کرد: جهاد دانشگاهی در سه حوزه تحقیقات و پژوهش، آموزش و مسائل فرهنگی اقدام می کند.
رضا کامیاب مقدس با تاکید بر این مطلب که تاکید جهاد دانشگاهی در حوزه تحقیقاتی و علمی انجام تحقیقات کاربردی است، ادامه داد: طرح استانی آمایش سرزمین در سال گذشته به پایان رسیده است و این طرح از سوی سازمان برنامه و بودجه کشور به عنوان طرح نمونه انتخاب شده تا به عنوان یک طرح الگو مورد استفاده قرار گیرد.
وی با اشاره به اینکه جهاد دانشگاهی استان کرمان دیتا بیس منحصر به فردی مبتنی بر شبکه GPS در اختیار دارد، عنوان کرد: این ظرفیت می تواند در تصمیم گیری های استان کرمان کمک شایانی کند.
رئیس جهاد دانشگاهی استان کرمان خاطرنشان کرد: این حوزه پژوهشی برای تالاب جازموریان طرح مطالعاتی ویژه ای دارد و اگر چه در این حوزه حرف های غیر کارشناسی زیادی زده می شود، اما تاکید ما بر این بوده که به دور از همه فشارها، کار علمی برای جنوب انجام شود و تاکنون تمامی اقدامات اولویت دار در این تالاب و موارد اثرگذار بر آن احصا شده است.
کامیاب مقدس با تاکید بر این مطلب که جهاد دانشگاهی استان کرمان در حوزه آب یک کار جدی در دست کار دارد، گفت: در حوزه انرژی نیز هاب انرژی را برای استان کرمان در نظر داریم زیرا معتقدیم که این استان ظرفیت و پتانسیل های لازم برای تولید، ذخیره سازی و صادرات انرژی را دارد.
وی با بیان اینکه پژوهشکده سازه و زلزله نیز در استان کرمان وجود دارد و امیدواریم در سال جاری تکمیل شود، گفت: کانکس تاشو طراحی شده که برای مناطق زلزله زده بسیار می تواند مفید باشد و البته هنوز به مرحله تولید انبوه نرسیده است.
رئیس جهاد دانشگاهی استان کرمان با تاکید بر اینکه جهاد دانشگاهی استان کرمان در حوزه سازه های فضاکار یک برند در کشور است، گفت: مسائل اجتماعی نیز یکی از مسائل بسیار مهم و مورد توجه جهاد دانشگاهی است که در این زمینه دفاتر تسهیل گری ایجاد شده است.
کامیاب مقدس گفت: جهاد دانشگاهی استان کرمان اولین دفتر تسهیلگری و اولین دوره آموزشی مدیران تسهیلگری را برگزار کرده است و در اجرای این طرح موفق بوده و خروجی هاهی بسیار خوبی در محلات داشته است.
وی با بیان اینکه سند توسعه محله ای را آماده کرده ایم و اقدامات متعددی در این محلات انجام شده است، گفت: اطلاعات بسیار جامعی از محلات در حوزه های کاربردی داشته ایم و سرمایه های اجتماعی انسانی محلات نیز شناسایی شده است .
رئیس جهاد دانشگاهی استان کرمان گفت: احیای بازار قلعه محمود یک کار بسیار مهمی است و طرح جامع این محدوده باید از سوی جهاددانشگاهی تدوین شود و کار جامعی صورت خواهد گرفت زیرا از نظر بحث توریسم بسیار اثرگذار خواهد بود.
کامیاب مقدس با بیان اینکه در حوزه مسائل اجتماعی و کاهش آسیب های اجتماعی جای کار بسیار زیادی وجود دارد، گفت: کارهای استانداری کرمان در حوزه مسائل اجتماعی و کاهش آسیب ها مثال زدنی است.
وی با اشاره به این مطلب که آموزش های شغل محور از اهداف جهاد دانشگاهی است، تاکید کرد: بیش از 90 درصد افرادی که تحت آموزش های تخصصی شغل محور قرار گرفته اند، مشغول به فعالیت شده اند.
رئیس جهاد دانشگاهی استان کرمان با بیان این مطلب که در حال حاضر 20 دوره شغل محور در جهاد دانشگاهی استان کرمان برگزار می شود، گفت: در سال گذشته 21 هزار نفر از سوی جهاد دانشگاهی آموزش داده شده اند که 650 هزار نفر ساعت در این راستا آموزش داده شده اند.
کامیاب مقدس با اشاره به اینکه سعی شده در زمینه نگرش جوانان و آموزش مهارت های زندگی اقدام کنیم، گفت: به نظر می رسد که در جامعه به آموزش مهارت های زندگی کمتر توجه می شود و دوره هایی در این زمینه طراحی شده تا مهارت های شخصی را در افراد افزایش دهد.
7440/ 5054
نظر شما