منطقه ویژه اقتصادی بانه فرصت مناسبی برای سرمایه گذاران خارجی است

سنندج - ایرنا - منطقه ویژه اقتصادی بانه با توجه به همجواری با اقلیم کردستان عراق فرصت مناسبی برای جذب و حضور سرمایه‌گذاران خارجی فراهم کرده است.

معاون دفتر سرمایه‌گذاری خارجی سازمان سرمایه گذاری اقتصادی روز چهار شنبه در بازید از منطقه ویژه اقتصادی بانه اظهار داشت: مشوق های که برای سرمایه گذاران در منطقه ویژه اقتصادی بانه در نظر گرفته شده باعث جذب سرمایه گذاران می‌شود.

اکبر قهرمانی با بیان اینکه سرمایه گذاران خارجی همواره مسیرهای سرمایه گذاری را شناسایی می کنند اضافه کرد: زمینه های سرمایه گذاری در بانه زیاد است باید با سرمایه گذاران تعامل و ارتباط مناسب برای قرار شود.

سرمایه‌گذاران ایثارگران عرصه اقتصادی کشور هستند

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی کردستان نیز در این بازدید گفت: تلاش و از خود گذشتگی سرمایه گذاران در عرصه تولید و اشتغال در این دوره کمتر از مجاهدت و فداکاری های سربازان نیست آنان ایثارگران عرصه اقتصادی کشور هستند.

محمد عظیم‌ملک با اشاره به تلاش و برنامه های وزارت امور اقتصادی و دارایی، سازمان سرمایه گذاری خارجی و اداره کل اقتصادی و مرکز خدماتی سرمایه گذاری استانداری گفت: همه مسئولان تلاش می کنند مسیر سرمایه گذاری خارجی به داخل استان را بیشتر از گذشته هموار و تقویت کنند.

وی افزود: هم مرز بودن با اقلیم کردستان فرصتی مناسب برای این استان است و در این راستا باید اعتماد را برای سرمایه گذاران خارجی در استان کردستان و به ویژه منطقه ویژه اقتصادی بانه فراهم کنیم.

وی اظهار داشت: مشکلات طرح سرمایه گذاری خارجی آربابالند بانه نیز با همکاری و حمایت مسئولین استانی در حال مرتفع شدن است.

عملیات اجرایی ۹۵ درصد فاز نخست منطقه ویژه انجام شده است

مدیر عامل شرکت شهرک های صنعتی کردستان هم در این بازدید با اشاره به اینکه منطقه ویژه اقتصادی بانه ۸۵ هکتار مساحت دارد و اجرای آن در ۲ مرحله انجام می شود افزود: عملیات اجرایی فاز نخست پروژه به مساحت ۳۵ هکتار ۹۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

احمد خسروی افزود: عملیات اجرایی فاز دوم منطقه ویژه اقتصادی به مساحت ۵۰ هکتار نیزبه صورت تکمیل انبارها و مجموعه های خدماتی است به زودی شروع می‌شود و پیمانکاران همزمان عملیات مرحله دوم را انجام می دهند.

وی با اشاره به آمادگی لازم برای واگذاری زمین های منطقه ویژه اقتصادی بانه اظهار داشت: بیش از ۱۰۰ سرمایه گذار متقاضی سرمایه گذاری در منطقه ویژه اقتصادی بانه هستند و تاکنون ۶۹ نفر جواز تاسیس دریافت کرده اند و پنج قطعه زمین به آنان واگذار شده است.

خسروی اضافه کرد: اعلام آمادگی سرمایه گذاران برای سرمایه گذاری در منطقه ویژه اقتصادی بانه نوید بخش آینده موفق در این منطقه است وجود سرمایه گذاران خارجی نیز دیدگاه صادراتی و انتقال تکنولوژی را به منطقه منتقل خواهد کرد که باید از سرمایه گذاران خارجی غافل نشویم.

سرپرست فرمانداری شهرستان مرزی بانه هم گفت: استفاده از تجربه و توان سرمایه گذاران و مدیران مناطق ویژه اقتصادی در سایر نقاط کشور می تواند در موفقیت منطقه ویژه اقتصادی بانه کمک کند.

محمد امین زاده با اشاره به اهمیت آغاز فعالیت منطقه ویژه اقتصادی بانه افزود: بسیاری از زیرساخت های و زمینه برای سرمایه گذاران داخلی و خارجی در منطقه ویژه اقتصادی بانه فراهم شده است.

 وی اظهار داشت: به منظور جذب سرمایه گذاران خارجی در منطقه ویژه اقتصادی بانه با همتایان عراقی و سرمایه گذاران خارجی دیدارها و تبادلاتی در آینده انجام می‌شود.

منطقه ویژه اقتصادی بانه نخستین منطقه در استان کردستان است که برای همه سرمایه گذاران با شرایط مختلف و به میزان سرمایه ای که دارند فرصت در تولید و زمینه اشتغال مرزنشینان را فراهم می کند و علاوه بر این در کاهش آمار بیکاری کردستان و رونق صادرات بازارچه سیرانبند نیز نقش بسیار مهمی دارد.

مصوبه ایجاد منطقه ویژه اقتصادی بانه در سال ۸۹ در دولت دهم تصویب شده و عملیات اجرایی آن در سال ۹۶ با اعتبار ۳۶۰ میلیارد ریال از محل اعتبارات استانی و شرکت شهرک های استان تامین شده و در سه فاز اجرایی می شود که فاز نخست آن در سال ۹۸ به بهره برداری می رسد.

منطقه ویژه اقتصادی بانه در ۱۵ کیلومتری غرب بانه و پنج کیلومتری سیرانبند بانه و در نزدیکی مرز ایران و عراق واقع شده است.

شهرستان بانه ۸۴ کیلومتر مرز مشترک با اقلیم کردستان عراق دارد.

۷۴۶۹ / ۳۰۳۴ 

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha