۹ مرداد ۱۳۹۸، ۲۳:۴۴
کد خبر: 83420165
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

ادامه طرح شبانه ارتقای امنیت اخلاقی توسط راهور هرمزگان

بندرعباس- ایرنا- طرح شبانه ارتقای امنیت انضباطی و اخلاقی که از ششم تیرماه امسال توسط پلیس راهور در بندرعباس آغاز شده، همچنان با جدیت ادامه خواهد داشت.

در این طرح که هر شب از ساعت ۱۲ تا چهار بامداد اجرا می شود، پلیس راهور با مالکان خودروهایی که سرنشینان آن بدحجاب بوده و یا اقدام به سگ گردانی کنند برخورد و  ماشین را با همکاری پلیس امنیت اخلاقی به مدت ۲۱ روز توقیف می کند.

رئیس پلیس راهور استان دور_دور، آلودگی صوتی، مخدوش بودن و دستکاری پلاک و مصرف مواد مخدر و مشروب الکلی توسط راننده و سرنشینان را از دیگر مواردی اعلام کرد که در این طرح پلیس راهنمایی و رانندگی با آنها برخورد می کند.

سرهنگ مجید صالح پور عصر چهارشنبه برخورد با بدحجابی و دیگر موارد اعلام شده را خواسته مردمی دانست و اظهار داشت: طرح شبانه ارتقای امنیت اخلاقی و انضباطی تا ریشه کن شدن این ناهنجاری ها ادامه خواهد داشت.

وی اضافه کرد: از ابتدای اجرای این طرح تاکنون، ۲۸ خودرو به دلیل بدحجابی،۱۲ خودرو به دلیل حیوان گردانی، ۹۰ مورد به دلیل آلودگی صوتی(صدای بلند ضبط صوت و اگزوز) و ۳۶ خودرو به دلیل تغییر وضعیت توقیف و به پارکینگ هدایت شده است.

سرهنگ صالح پور در بخش دیگری از سخنان خود  بدون اشاره به تعداد فوت شدگان و مجروحان اظهار داشت: در چهار ماه نخست امسال در مقایسه با مدت مشابه پارسال تصادف های منجر به فوت درون شهری در هرمزگان ۳۲ درصد کاهش داشته است.

دلیل مرگ تصادفی ها در بیمارستان باید بررسی شود

رئیس پلیس راهور استان اضافه کرد: ۵۰ درصد مجروحان تصادف های درون شهری بین یک روز تا ۳۰ روز پس از انتقال و بستری شدن در بیمارستان فوت می کنند که دلیل این موضوع باید بررسی شود.

وی توجه نداشتن به جلو، سرعت غیرمجاز و رعایت نکردن حق تقدم را بیشترین دلیل تصادف های منجر به فوت درون شهری دانست و اضافه کرد: ۶۱ درصد تصادفات درون شهری استان در بندرعباس رخ می دهد.

وی از بلوار شهید رجایی، بلوار راه آهن، بلوار علی ابن ابیطالب(ع)، شهرک پیامبر اعظم (ص) و بلوار ساحلی به عنوان محل های اصلی تصادف های منجر به فوت در مرکز استان نام برد.

به گفته رئیس پلیس راهور استان  ۳۵ نقطه حادثه خیز یا پُرتصادف در بندرعباس شناسایی شده که بیشتر آنها در صورت اصلاح از سوی شهرداری ایمن خواهند شد.

دوربین ها در راهور، سِروِرها در شهرداری

سرهنگ صالح پور تعداد دوربین های شهری را ۶۲ دستگاه اعلام کرد که سِروِرهای آنها در شهرداری است و به همین دلیل استفاده از بسیاری کاربری های آنها امکان پذیر نیست.

وی یادآور شد: از ۶۲ دوربین یاد شده، پنج دستگاه دوربین کنترل سرعت است که همه آنها خاموش است.

تغییر کاربری ایستگاه های اتوبوس عامل ترافیک شهری

رئیس پلیس راهور استان با اشاره به ایستگاه های اتوبوس که تغییر کاربری داده و به فروشگاه تبدیل شده اند، این اماکن را یکی از عوامل کُندی ترافیک در شهر بندرعباس دانست.

انتقال سند خودرو در دفترخانه لازم نیست

وی در پاسخ به پرسشی درباره اعتبار قانونی برگ سبز خودرو و لزوم انتقال سند در دفترخانه های اسناد رسمی تصریح کرد: انتقال سند خودرو در دفترخانه ها تحمیل هزینه اضافی به مردم است و بر اساس آخرین استعلام و دستورها و شیوه نامه های ارسال شده، برگ سبز برای احراز مالکیت کافیست.

وی توضیح داد: مراجع قضایی نیز هم اکنون در دعواهای مالکیتی و سایر موارد حقوقی و قضایی از پلیس راهور استعلام می کند که راهنمایی و رانندگی نیز بر اساس آخرین برگ سبز صادر شده، اطلاعات خودرو و مالک قانونی آن را معرفی می کند.

۶۰۴۸/۲۰۹۴

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha