اقبال عباسی روز پنجشنبه در شورای اداری این استان که با حضور رئیس دیوان محاسبات کشور برگزار شد، افزود: چهارمحال و بختیاری با وجود همه قابلیتها و ظرفیتهای بیشماری که دارد از نظر شاخصهای توسعهای در وضعیت خوبی قرار ندارد و نیازمند حمایت و توجه بیشتری است.
وی ادامه داد: این استان از یک محرومیت تاریخی رنج میبرد و با وجود خدماتی که در سالهای پس از پیروزی انقلاب اسلامی در این استان شکل گرفته اما همچنان با نارساییهای بسیاری مواجه است.
عباسی، نبود زیرساختها را عامل اصلی توسعهنیافتگی این استان عنوان کرد و گفت: رفع این چالش مستلزم نگاه ویژهتر به این استان و از میان برداشتن تبعیضهای موجود است.
وی با بیان اینکه تخصیص بودجه به هریک از استانهای کشور حول محور چانه زنی در مجلس صورت میگیرد، تصریح کرد: این در حالیست که باید تخصیص بودجه در کشور با هدف توسعه متوازن استانها و برقراری عدالت انجام گیرد.
استاندار چهارمحال و بختیاری در ادامه تشویق مدیران پرتلاش و پاکدست را از مهمترین راهکارهای ارتقای کارکرد سیستمهای اداری دانست وافزود: سیاست تشویق منجر به تقویت انگیزه مدیران برای کار و تلاش بیشتر است و نباید نسبت به این مهم غافل شد.
عباسی با بیان اینکه چهارمحال و بختیاری به ویژه در سالهای اخیر از استانهای نمونه در حوزه مدیریت سالم، منضبط و منسجم ارزیابی شده است، خاطرنشان کرد: کسب رتبه اول صرفهجویی در هزینهها و انضباط مالی، کسب رتبه نخست در جذب اعتبارات سرمایهای و کسب رتبه برتر در حوزه تحقق درآمدهای عمومی بخشی از این موفقیتها بوده است.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی چهارمحال و بختیاری نیز در این نشست با اشاره به وجود یک هزار و ۵۱۳ طرح عمرانی نیمهتمام در این استان اظهار داشت: از این تعداد ۳۹ طرح ملی، ۲۱ طرح ملی استانی و یک هزار و ۴۵۳ طرح استانی است.
طهمورث الیاسی بختیاری، تکمیل طرحهای نیمهتمام استان را نیازمند ۴ هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار دانست و افزود: از مجموع طرحهای نیمه تمام استان، یک هزار و ۸۲ طرح دارای پیشرفت فیزیکی زیر ۵۰ درصد است.
وی، بالا بودن نرخ بیکاری را از مهمترین چالشهای این استان برشمرد و گفت: باتوجه به سرمایه گذاریهای انجام گرفته نرخ بیکاری در استان روند کاهنده دارد و مطابق برنامه باید نرخ بیکاری استان در سال ۱۴۰۰ به ۹ درصد برسد.
الیاسی بختیاری خاطرنشان کرد: برای تحقق این برنامه باید ۱۰ هزار میلیارد تومان سرمایهگذاری در بخشهای مختلف استان انجام گیرد.
به گزارش ایرنا، چهارمحال و بختیاری دارای ۱۰ شهرستان و جمعیتی حدود ۹۵۰ هزار نفر است.
این استان یک درصد مساحت و یک درصد جمعیت کشور را شامل میشود و ۶۵ درصد جمعیت آن در شهرها و ۳۵ درصد جمعیت آن در روستاها ساکن هستند.
۷۳۶۳/۶۰۲۱
نظر شما