مدیرعامل انجمن خیریه حمایت از بیمارستان سرطانی مشهد در جمع این نیکوکاران در محل اجرای پروژه بیمارستانی یاد شده در مشهد گفت: ساخت بیمارستان ۲۰۰ تختخوابی آنکولوژی ناظران مشهد در سال ۱۳۸۴ آغاز شد و طبق برنامه ریزی های انجام شده در نیمه دوم سال ۹۸ به بهره برداری می رسد.
اصغر افراسیابی افزود: این بیمارستان در زمینی به مساحت ۱۸ هزار متر مربع با زیربنای ۲۹ هزار متر مربع در شش طبقه بدون کمک دولت و توسط افراد خیر و نیکوکار ساخته شده و آنان تاکنون ۷۵۰ میلیارد ریال برای ساخت این بیمارستان هزینه کرده اند.
وی ادامه داد: برای خرید و تجهیزات پزشکی بیمارستان مزبور ۵۰۰ میلیارد ریال نیاز است که برای تامین این میزان دست کمک به سوی خیرین دراز کرده ایم.
رئیس مرکز خیریه رادیو تراپی و آنکولوژی امام رضا (ع) نیز در این جمع گفت: این مرکز بزرگترین مرکز پرتو درمانی شرق کشور است که روزانه به هزار تا سه هزار بیمار مشکوک به سرطان خدمات ارائه می دهد و پس از تکمیل پروژه بیمارستانی ناظران مشهد، بیماران مرکز خیریه مزبور به بیمارستان ناظران مشهد منتقل و تحت درمان یا عمل جراحی قرار می گیرند.
فاطمه ورشویی افزود: مرکز خیریه رادیوتراپی و آنکولوژی امام رضا (ع) با داشتن پنج دستگاه پرتو افکن، دستگاه براکی ترابی، پکیچ کامل تصویر برداری اِم .آر.آی و سی.تی. اسکن، سونوگرافی، رادیولوژی، ماموگرافی، بخش آندوسکپی و کولونوسکپی و ERCP، آزمایشگاه، داروخانه مجهز و بخش شیمی درمانی با ۲۷ تخت توسط پزشکان متخصص سرطان شناس به بیماران به صورت رایگان خدمات ارائه می دهد.
۷۴۸۹/۱۹۲۲
نظر شما