دستورالعمل راه‌اندازی مراکز رشد واحدهای فناور و کارآفرین ابلاغ شد

تهران- ایرنا- رئیس دانشگاه آزاد اسلامی، بخشنامه دستورالعمل راه‌اندازی و اداره مراکز رشد واحدهای فناور و کارآفرین (دانش محور) دانشگاه را ابلاغ کرد.

به گزارش روز یکشنبه دانشگاه آزاد اسلامی، محمدمهدی طهرانچی، بخشنامه دستورالعمل راه‌اندازی و اداره مراکز رشد واحدهای فناور و کارآفرین (دانش محور) دانشگاه آزاد اسلامی را به معاونان، رؤسای مراکز، مدیران کل سازمان مرکزی، رؤسای استان‌ها، واحدها و مراکز آموزشی این دانشگاه ابلاغ کرد.

در این بخشنامه تاکید شده است که مراکز رشد واحدهای فناور و کارآفرین بستری برای توسعه فضای کسب و کار در سطح دانشگاه است و زیرساخت‌های فیزیکی و نرم‌افزاری را برای توانمندسازی واحدهای فناور و کارآفرین مهیا می کند.

به منظور حمایت از ایجاد و توسعه کسب و کارهای نوین و فناور و همچنین شرکت‌های دانش بنیان و با توجه به اسناد حوزه فناوری و نوآوری جمهوری اسلامی ایران، دستورالعمل راه‌اندازی و اداره مراکز رشد واحدهای فناور و کارآفرین (دانش محور) دانشگاه آزاد اسلامی به منظور یکسان‌سازی فعالیت‌ها تدوین و ابلاغ می شود.

در این دستورالعمل به مواردی از جمله اهداف مراکز رشد، ترکیب شورای سیاست‌گذاری و راهبری، ارکان مرکز رشد، وظایف و اختیارات واحد مؤسس، شورای مرکز رشد واحد مؤسس، کمیته جذب و پذیرش مرکز رشد، وظایف و اختیارات مدیر مرکز رشد، خدمات مرکز رشد، مقررات مالی و نظارت و ارزیابی اشاره شده که جزئیات کامل آن در اختیار معاونان، رؤسای مراکز، مدیران کل سازمان مرکزی، رؤسای استان‌ها، واحدها و مراکز آموزشی دانشگاه قرار گرفته است.

براساس این دستورالعمل، اهداف مرکز شامل مواردی از جمله ایجاد فضای لازم برای رشد و گسترش واحدهای فناور و کارآفرین، کمک به این واحدها به منظور تولید و توسعه محصولات و خدمات، ایجاد زمینه کارآفرینی و حمایت از نوآوری و خلاقیت کارآفرینان، دانش‌آموختگان دانشگاهی و فناوران، ایجاد زمینه های لازم برای تجاری سازی دستاوردهای تحقیقاتی و سرمایه‌گذاری در اقتصاد خلاق، کمک به رونق اقتصاد محلی مبتنی بر فناوری و کارآفرینی، توسعه شبکه همکاری بین بخش های تحقیقاتی و محیط کسب و کار و توسعه فضای صادرات و همکاری‌های بین‌المللی است.

مراکز رشد در راستای توسعه واحدهای فناور و کارآفرین، خدماتی نظیر پشتیبانی از تامین فضای کار و تجهیزات اداری، خدمات آزمایشگاهی، کارگاهی، اطلاع‌رسانی، خدمات مدیریتی، حقوقی، مالی، سرمایه‌گذاری، مربیگری و تجاری‌سازی، آموزش های تخصصی و مشاوره‌ای، خدمات شتابدهی، برگزاری رویدادهای مرتبط با فناوری و کارآفرینی و سایر خدمات مرتبط با توسعه، رشد و ارتقای واحدهای فناور و کارآفرین را در اختیار آن‌ها قرار می‌دهند.

همچنین شبکه ارزیابان مراکز رشد در ذیل اداره کل سراهای نوآوری براساس دستورالعمل ارزیابی مراکز رشد به بررسی و ارزیابی هر یک از مراکز در دوره های زمانی مشخص می پردازند و نتایج ارزیابی را به اداره کل سراها ارسال می‌کنند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha