۱۵ مرداد ۱۳۹۸، ۱۴:۴۳
کد خبرنگار: 957
کد خبر: 83427435
T T
۱ نفر

برچسب‌ها

استاندار: کردستان با کارهای ماندگار فرهنگی به کشور معرفی شود
بهمن مرادنیا در نشست هماهنگی جشنواره بین المللی دف نوای رحمت

سنندج - ایرنا - استاندار کردستان گفت: ضروری است با اجرای برنامه های ماندگار فرهنگی، این استان را در سطح کشور مطرح کرده و مردم مناطق مختلف را متوجه ظرفیت های خوب استان کنیم.

بهمن مرادنیا روز سه شنبه در جلسه هماهنگی برگزاری نهمین جشنواره بین المللی دف نوای رحمت اظهار داشت: باید پیش از برگزاری برنامه ها و جشنواره های فرهنگی روی بحث تبلیغات بهتر و موثرتر کار کرد.

وی بر اجرای کارهای فرهنگی در سطح ملی و برندسازی آن تاکید کرد و افزود: مجموعه ها و دستگاه های مختلف در راستای هر چه بهتر برگزار شدن جشنواره دف نوای رحمت تلاش کنند چرا که بحثی دستگاه محور نیست بلکه موضوع مربوط به کردستان است.

استاندار کردستان یادآور شد: باید در اجرای چنین برنامه هایی با دیدی کلی و توسعه نگر گام برداشت، چون برگزاری برنامه های فرهنگی در توسعه استان و تصمیمات آینده نیز بسیار تاثیرگذار است.

مرادنیا برگزاری برنامه های فرهنگ محور را در ایجاد دیدگاه مثبت مردم کشورمان نسبت به کردستان بسیار تاثیرگذار دانست و گفت: دستگاه ها و مسئولان استان برای برگزاری جشنواره دف نوای رحمت همکاری جدی داشته باشند تا با کیفیت و آبرومندانه برگزار شود.

وی خواستار اجرای برنامه های فرهنگی در مناطق حاشیه شهرها شد و اضافه کرد: باید ضمن تامین اعتبار، در طول سال برنامه های مختلف فرهنگی را در این مناطق برگزار کرد.

رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی کردستان هم خواستار تبلیغات فرا استانی برای حضور علاقمندان در این جشنواره شد و افزود: برند سازی در این زمینه مقوله بسیار مهمی است و باید این جشنواره در سطح ملی بازتاب داشته باشد.

بهرام نصراللهی زاده با بیان اینکه جامعه نیازمند نشاط و انبساط روحی است، یادآور شد: فعالیت ها و زیرساخت های فرهنگی و ورزشی در مناطق خاصی متمرکز شده که باید به مناطق منفصل شهری و حواشی شهرها نیز انتقال داده شوند زیرا تاثیر بسیار زیادی در تامین نیازهای روحی و معنوی مردم این مناطق نیز خواهد داشت.

۲۵۰ هنرمند در جشنواره دف نوای رحمت حضور می یابند

رییس حوزه هنری کردستان نیز اظهار داشت: این جشنواره در راستای تحقق منویات رهبری در سفر به کردستان و نامگذاری آن به استان فرهنگی و توجه به گروه ها و طریقت های قادریه و نقشبندیه برگزار می‌شود.

امین مرادی با بیان اینکه حوزه هنری در بخش فرهنگی و جریان سازی این عرصه کارهای قابل توجهی انجام داده است، افزود: یکی از راه های مبارزه با افراطی گری مذهبی و سلفی گری حمایت از طریقت خانقاهی است.

وی هدف از برگزاری این جشنواره را کشف استعدادهای جوان در رده های سنی زیر و بالای ۱۹ سال در بخش مردان و زنان است، یادآور شد: دنبال این هستیم سنندج را به عنوان پایتخت دف جهان معرفی کنیم و در این راستا امسال تجمعی به نام آوای دوست در پارک شانو(استقلال) برگزار خواهد شد.

رییس حوزه هنری کردستان اضافه کرد: ۲۵۰ هنرمند از ۳۰ استان کشور در این جشنواره حضور خواهند یافت، ضمن اینکه گروه‌هایی نیز از کشورهای پاکستان، افعانستان، هندوستان و کردستان عراق در جشنواره شرکت می‌کنند.

مرادی گفت: ۲۴۲ اثر از آثار رسیده به این دوره از جشنواره در بخش تکنوازی مردان و بانوان معرفی شده که ۴۸ اثر به بخش نهایی راه پیدا کرده است، همچنین ۶۲ اثر نیز در بخش های مولودی خوانی و گروه نوازی به جشنواره ارسال شده است.

وی تاکید کرد: برگزاری نمایشگاه عکس دوره های گذشته و نمایشگاه موسیقی، برگزاری ورک شاپ و نشست های تخصصی از جمله برنامه های جانبی پیش بینی شده در این دوره از جشنواره دف نوای رحمت است.  

در پایان این نشست از پوستر نهمین جشنواره بین المللی دف نوای رحمت رونمایی شد.

نهمین جشنواره بین المللی دف نوای رحمت با شعار"هنر، همگرایی و مهربانی" در راستای تحقق اهداف والای نظام مقدس اسلامی از ۲۲ تا ۲۴ مرداد جاری توسط حوزه هنری استان کردستان در سنندج برگزار می‌شود.

۷۳۵۵/۹۱۰۲

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha