مدیرکل بهزیستی آذربایجان غربی روز شنبه در آیین راهاندازی این سامانه گفت: کاهش طلاق، شناسایی و کمک به حل مسائل خانوادگی، پیشگیری از آسیبهای طلاق، کاهش پروندههای ورودی به دادگاهها، توسعه خدمات روانشناختی و ایجاد بانک اطلاعاتی جامع از جمله اهداف راهاندازی این سامانه به شمار میرود.
سعید فریور افزود: راهاندازی این سامانه یکی از راهکارهای تحلیل و بررسی پدیده طلاق به منظور اجرای سیاستهای دقیق پیشگیرانه است.
وی بیان کرد: این سامانه تاکنون در ۲۲ استان کشور راهاندازی شده و آذربایجانغربی نیز یکی از استانهایی است که اجرای این سامانه را در دستور کار قرار داده است.
وی اضافه کرد: مراجعه متقاضی به سایت zaman.behzisti.net، نوبت گیری اینترنتی متقاضی، مراجعه متقاضی به مرکز جامع مراقبت از خانواده طبق نوبت دریافتی، پذیرش و ارزیابی اولیه در مدت حدود ۴۰ دقیقه در مرکز جامع مراقبت از خانواده، ارجاع پرونده به مراکز مشاوره یا کلینیک های مددکاری و مراجعه متقاضی به آن مرکز، اعلام نظر مراکز مشاوره یا کلینیکهای مددکاری پس از ۴۵ روز، ارجاع فرم اعلام نظر به مرکز جامع مراقبت از خانواده مراحل اقدام در این سامانه به شمار میرود.
مدیرکل بهزیستی آذربایجانغربی ادامه داد: در صورتی که جلسات مشاوره به سازش منجر شود، پرونده بایگانی و در صورت منجر نشدن به سازش، پرونده به دفاتر الکترونیک قضایی ارجاع میشود.
فریور گفت: کل فرآیند این سامانه اینترنتی است و نوبت گیری، ارجاع و پاسخ دهی مراکز مشاوره یا کلینیکهای مددکاری اینترنتی انجام میشود.
طلاق یکی از معضلات اجتماعی در ایران و جهان است که سالانه دهها هزار مورد از آن در ایران و هزاران مورد در آذربایجان غربی رخ می دهد.
۸۱۳۷/۲۰۹۳
نظر شما