مسئول مرکز ناباروری آی وی اف (IVF) مرکز آموزشی تخصصی و فوق تخصصی آیت الله موسوی زنجان روز چهارشنبه به خبرنگار ایرنا گفت: این مرکز مهم همواره در تعدادی از شهرهای بزرگ متمرکز شده بود و بر این مبنا بیماران برای درمان خود و با هزینه های فراوان به مراکز خصوصی مراجعه می کردند.
دکتر فرناز محمدیان افزود: هم اکنون در این مرکز بیمارانی بیش از ناباروریهای حدود ۱۸ تا ۲۰ ساله ای پذیرش می شوند که اغلب آنان به دلیل هزینه های بالا ، مشکلات رفت و آمد موفق به دریافت خدمات نوین از قبیل آی وی ا ف نشده اند که خوشبختانه با ساز و کار های فراهم شده این مهم در این استان پس از سال ها امکان پذیر شده است.
وی یادآور شد: راه اندازی اولیه این مرکز از سال ۹۰ در این استان آغاز شد اما خرید تجهیزات ودستگاه های گران قیمت با مشکلات عدیده ای مواجه شد، اما از ردیبهشت سال ۹۴ به تدریج و قدم به قدم فعالیت رسمی خود را آغاز کرد که تولد نوزادان سه قلو به روش آی وی اف از جمله فعالیتهای ثمر بخش بوده است.
این فوق تخصص IVF مرکز آموزشی درمانی تخصصی و فوق تخصصی آیت الله موسوی زنجان ادامه داد : از ابتدای راه اندازی این مرکز تا کنون ۱۴۰ تولد زنده به روش آی وی اف(IVF) به وقوع پیوسته که از این تعداد ۲۳ مورد آن حاملگی های ۲ و سه قلو بوده و ۴۱ مورد نیز دوران بارداری آنان در حال سپری شدن است که امیدواریم با موفقیت همراه باشد.
وی اضافه کرد: خوشبختانه در راستای سیاست های جمعیتی در کشور، کمک های انجام گرفته از سوی دانشگاه علوم پزشکی وخدمات بهداشتی و درمانی زنجان و مساعدت های رهبری تخفیف های بسیار خوبی برای درمان بیماران در نظر گرفته شده بطوری که ۸۵ درصد هزینه های آی وی اف(IVF) را دولت تقبل کرده و ۱۵ درصد را بیماران پرداخت می کند.
مسئول مرکز ناباروری آی وی اف(IVF) مرکز آموزشی تخصصی و فوق تخصصی آیت الله موسوی زنجان ادامه داد: پیش از این داروهای آی وی اف(IVF) بسیار گرانقیمت وتحت پوشش سازمان های بیمه گری نبود اما امروزه با سازوکارهای فراهم شده ۸۰ درصد داروها پوشش بیمه ای قرار گرفتند که این اقدامات باتوجه سیاست های جمعیتی امیدواری های بیشتری را برای بارداری زوج های نابارور مهیا کرده است.
وی اظهار داشت :فضای فیزیکی مرکز ناباروری زنجان کاملا مناسب بوده و تجهیزات و متدهای پیشرفته در این مرکز مورد استفاده قرار می گیرد و امکانات جهت انجام IVF، میکرواینجکشن، فریز جنین و فریز اسپرم و فریز تخمک وجود دارد.
محمدیان افزود: این مرکز، فعالیت آی وی اف(IVF) و میکرو اینجکشن خود را با ۱۲ بیمار آغاز کرد که این تعداد روند افزایشی داشته به طوری که این تعداد به ۵۰ -۶۰ بیمار در هر سیکل رسیده است.
این فوق تخصص IVF مرکز آموزشی درمانی تخصصی و فوق تخصصی آیت الله موسوی زنجان ادامه داد: هر ماه ۵۰۰ زوج نابارور در مرکز ناباروری استان و این بیمارستان پذیرش میشوند و ماهانه ۳۰ زوج تحت عمل IVF قرار میگیرند که میزان موفقیت دانشگاه علوم پزشکی بسیار خوب بوده که این از بهترین نتایج در بین مراکز ناباروری دولتی و خصوصی کشور است.
محمدیان افزود: دستگاههای و تجهیزات مورد استفاده در مراکز ناباروری بسیار گرانقیت و حساس هستند و این مرکز با دارا بودن این تجهیزات، جهت افزایش یکسری خدمات ویژه به بیماران نیازمند خرید دستگاه PGD است که خدمات لازم به گروههای هدف را بیش از گذشته تسهیل خواهد کرد.
این فوق تخصص و IVF مرکز آموزشی درمانی تخصصی و فوق تخصصی آیت الله موسوی زنجان ادامه داد: این مرکز علاوه بیماران این استان، مراجعه کنندگانی از استان های دیگر از قبیل میانه و بیجار کردستان، آذربایجان غربی، اردبیل و استان البرز و ۲ مورد از کشور ترکیه را نیز پذیرش و خدمات لازم را ارائه کرده است.
وی خاطر نشان کرد: مرکز درمان ناباروری بیمارستان آیت الله موسوی زنجان با ۲ کلینیک ویزیت زنان، یک اتاق معاینه اورولوژی، یک اتاق عمل، بخش آزمایشگاه جنین شناسی، ۲ اتاق بستری با ۱۰ تخت بستری مشغول ارائه خدمات به شهروندان این استان و دیگرمراجعه کنندگان است.
۹۶۴۶/۸۰۶۸
نظر شما