سردار سرلشکر محمدعلی جعفری عصر چهارشنبه در حاشیه بازدید از هفتمین نمایشگاه ایران نوشت درخصوص ارزیابی خود از این نمایشگاه اظهار کرد: زمانی که در نمایشگاه نوشت افزار ایرانی به دقت به محصولات توجه می شود، همت و تلاش نیروهای جوان، دلسوز و متعهد ایرانی مشاهده میشود که نسبت به ارزشهای کشور، کالای ایرانی و تربیت نسل آینده دلسوز هستند.
فرمانده قرارگاه فرهنگی و اجتماعی بقیهالله (عج) ادامه داد: ظرف سالیان اخیر تلاشهای خوبی صورت گرفته است. در این عرصه چند موضوع مهم وجود دارد؛ یکی از آنها کاراکترسازی و شخصیتسازی است که نیاز به ساخت آن وجود ندارد، بلکه وجود دارند و شخصیت های ملی فراوانی داریم که در عرصههای مختلف افتخارآفرینی کردهاند اما متاسفانه فعالان حوزه نوشتافزار کمر همت به معرفی آنها نمی بندند.
وی درباره سرمایهگذاری در صنعت نوشتافزار ایرانی خاطرنشان کرد: مشکل بزرگی به نام سرمایهگذاری وجود دارد که باید حاکمیت، دولت، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و سازمان تبلیغات اسلامی موضوعات فرهنگی را پیگیری کنند و از تولیدات داخلی حمایتهای لازم صورت گیرد.
تاکید بر بازدهی اقتصادی مناسب سرمایهگذاری در حوزه نوشتافزار
سرلشکر جعفری ابراز امیدواری کرد: نمایشگاه ایران نوشت، مسئولان کشور را نسبت به فرهنگسازی حمایت از محصول ایرانی حساس کند. قرارگاه فرهنگی و اجتماعی بقیهالله(عج) نیز در حد بضاعت خود، از نوشتافزار ایرانی حمایت میکند اما توسعه و گسترش آن، نیازمند سرمایهگذاریهای بیشتر است.
فرمانده قرارگاه فرهنگی و اجتماعی بقیهالله (عج) با اشاره به تاثیر صنعت نوشتافزار بر مسائل اقتصادی تصریح کرد: سرمایهگذاری در حوزه نوشتافزار بازدهی اقتصادی مناسبی دارد و سرمایهگذارانی که به دنبال سود مطلوب هستند، باید قدرت ریسک داشته باشند و وارد این عرصه شوند.
سردار سرلشکر جعفری ابراز امیدواری کرد که در سال آینده شاهد رفع مشکلات حوزه نوشتافزار در بخش سرمایهگذاری و شخصیتسازی باشیم.
هفتمین نمایشگاه «ایران نوشت» در یک نگاه
فصل تابستان که به مرداد می رسد بازار خرید نوشت افزار و آماده سازی کیف و کفش دانش آموزان برای سال تحصیلی جدید کم کم گرم می شود و در این میان آنچه به عنوان وظیفه باید مورد توجه قرار دهیم خرید محصولات این سرزمین است.
با این وجود دانش آموز ایرانی با افتخار نوشت افزار ایرانی را برای سال تحصیلی ۹۹-۹۸ انتخاب می کند چرا که با این حرکت فرهنگی نشان می دهد تمایل به رونق تولید داخلی را دارد تا کارگری از کار بیکار نشود.
برای پیشگیری از انتخاب نوشت افزار های خارجی باید فرهنگ استفاده از نوشت افزارهای ایرانی را در بین دانش آموزان و خانواده ها تقویت کنیم تا دانش آموزان با اشتیاق کالای ایرانی را انتخاب کنند.
مردم برای انتخاب نوشت افزار ملاک های مختلفی دارند، از جمله این ملاک ها قیمت مناسب و کیفیت مطلوب کالا است و در این میان آنچه برای کودکان در انتخاب نوشت افزار اهمیت دارد، ظاهر و شکل آن و اینکه چه طرحی روی جلد دفترشان نقش بسته است.
در این میان هفتمین نمایشگاه «ایران نوشت» به همت این مجمع با حضور بیش از ۱۰۰ تولید کننده نوشت افزار از سراسر کشور در سال رونق تولید، از ۱۴ مرداد به مدت ۱۲ روز در مرکز آفرینشهای ادبی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان برپا میشود.
تنوع طرحهای نوشت افزار ایرانی اسلامی در سال جاری در مقایسه با سالهای گذشته از رشد قابل توجهی در این دوره نمایشگاه نوشت افزار برخوردار بوده که مورد استقبال مردم قرار گرفته است.
بسیاری از کارشناسان و مردم معتقد هستند اگر نوشت افزار ایرانی توانسته در این سالها کاری از پیش ببرد به جهت فعالیت و کار در حوزه فرهنگی بوده است. مخاطبین این قبیل کالاها زمانی که کالای خوب و با کیفیت و طراحی مناسبی را ببینند به تولید کننده داخلی اعتماد کرده و آن کالا را میپسندند.
بسیاری از تجهیزات نوشت افزاری با تلاش جوانان ایرانی یک سالی است که تولید می شودو این مهم توانسته کمک حال کشور و دولت باشد.
هفتمین نمایشگاه نوشت افزار ایرانی اسلامی با عنوان «ایران نوشت» با حضور بیش از یکصد تولیدکننده نوشت افزار از سراسر کشور، از ۱۴ مرداد به مدت ۱۲ روز در مرکز آفرینشهای ادبی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در حال برگزاری است.
نظر شما