این نمایشگاه با هدف آشنایی مردم به ویژه جامعه شهری، تولیدکنندگان و مصرفکنندگان، سرمایهگذاران، اصناف و تجار برپا شده است.
در این نمایشگاه، هر استان ایدههای جدید و خلاقیت ها، توسعه فناوریهای نوین و پروژههای دانش بنیان که در روستاها در جهت توسعه پایدار روستایی انجام شده را به نمایش گذاشته شده است.
در این نمایشگاه فضایی نمادین و ایل نمادین با شاخصهای روستایی و چادرهای عشایری اقوام و اقلیمهای مختلف ایران و نحوه زندگی آنها در نظر گرفته شده است.
بخش بینالملل این نمایشگاه نیز به معرفی فعالیت روستاهای کشورهای مختلف پرداخته میشود.
این نمایشگاه در ۱۴ سرفصل با رویکرد طرحها و پروژه های موفق تولیدی و اشتغالزا، بازاریابی و تجاری سازی تولیدات روستایی، سالن کسب و کارهای آینده روستا، ایل نمادین، موسسات مالی و نهادهای عمومی غیردولتی، مدیریت بحران و پدافند غیرعامل، خیرین، خیریهها و گروههای جهادی، معرفی اجرای زنده بازیهای بومی و محلی، دهکده جهانی، کودک و روستا، سالن اجرای مراسم، سفرهخانه و چایخانه سنتی برگزاری می شود.
چهارمین نمایشگاه توانمندی روستاییان و عشایر با شعار روستای ایرانی- کالای ایرانی در سال رونق تولید با مشارکت استانداریهای سراسرکشور و توجه به اقتصاد مقاومتی در ۱۰ سالن نمایشگاه بینالمللی تهران به وسعت ۲۶ هزار متر مربع و ۱۴ هزار متر مربع فضای باز از ۲۴ تا ۲۷ مرداد آماده بازدید علاقمندان است.
نظر شما