وریا شیرزاد روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: برای احداث این سیلو که در زمینی به مساحت ۱۳ هکتار احداث شده، حدود ۳۰۰ میلیارد ریال هزینه شده است.
وی ادامه داد: برای اتمام این طرح ملی از اعتبارات ملی و استانی استفاده شده است و شامل ساختمان سیلو، بخش اداری، مسکونی، نگهبانی، باسکول، منبع زمینی، صادرات و واردات گندم، تعمیرگاه و برج کار است.
وی بیان کرد: عملیات اجرایی این طرح ملی از سال ۱۳۸۲ شروع شده و به علت اختصاص نیافتن اعتبار، ساخت آن با تاخیر همراه شد اما در چند سال اخیر به همت و پیگیری مسوولان ساخت این پروژه ملی سرعت گرفت.
سیلوی ۷۰ هزار تنی بوکان برای ذخیره سازی گندم تولیدی این شهرستان و جلوگیری از ارسال آن به دیگر مناطق استان و شهرستانهای همجوار یکی از نیازهای اساسی کشاورزان منطقه به شمار میرود.
هم اکنون میزان ذخیرهسازی گندم در بوکان، ۲۵ هزار تن است که با افتتاح این طرح میزان ذخیرهسازی گندم در این شهرستان به بیش از ۹۵ هزار تن در سال افزایش پیدا میکند.
شهرستان بوکان با ۱۱۰ هزار هکتار اراضی قابل کشت هر ساله مقام نخست تولید گندم آذربایجان غربی را به خود اختصاص می دهد و بر این اساس این شهرستان، انبارغله استان لقب گرفته است.
۷۵۱۰/۳۰۲۰/۲۰۹۳
نظر شما