آیت الله سیدمحمد حسینی شاهرودی روز شنبه در دیدار مسئولان هیات های مذهبی اظهار داشت: سر منشاء آسیبهای اجتماعی در جامعه مسائلی از جمله طلاق، اعتیاد و دوری از هیات های مذهبی و نشاط اجتماعی است لذا باید شور و نشاط در جامعه بیشتر از گذشته بسط و توسعه داده شود.
وی افزود: نقش هیاتهای مذهبی در تربیت جامعه و ایجاد نشاط اجتماعی مهم و اثرگذار است و مسئولان باید برای ترویج این مهم، هیاتها را که عامل رشد فرهنگ و معنویت در جامعه هستند، گسترش دهند.
نماینده ولی فقیه در کردستان با اشاره به اینکه مودت و عشق در شادیها و اعیاد ظهور و بروز مییابد، اضافه کرد: هیاتهای مذهبی نقش اثرگذاری دربرگزاری اعیاد و شهادت ائمه اطهار (ع) دارند و اساس برگزاری چنین برنامههای مناسبتی اجرای دستور خداوند است.
وی یادآور شد: برخی شادیها که با موسیقی کذایی ایجاد میشوند نمیتواند در ایجاد شادی و نشاط فرد اثرگذار باشد و به مرور منجر به غم خواهد شد اما شادیهایی که منجر به نشاط اجتماعی شوند در همین ولادتها و اعیاد مذهبی است که نمود عینی پیدا میکند.
نماینده ولی فقیه در استان کردستان گفت: هیاتهای مذهبی با پرداختن به برگزاری جشن و شادی در اعیاد و ولادتها نشاط اجتماعی به وجود میآورند و قطعا ایجاد نشاط اجتماعی به جامعه امید و جان میدهد و جامعه را فعال میکند.
آیتالله شاهرودی تاکید کرد: وجود هیاتهای مذهبی چه شیعه و چه سنی در استان کردستان میتوانند اثرات گستردهای در ایجاد نشاط اجتماعی فراهم کنند و علاوه بر آن در رشد معنویت و فرهنگ جامعه نیز موثر هستند چرا که ارادت اهل سنت به اهل بیت علیهمالسلام کمتر از اهل تشیع نیست.
وی شرکت در مراسم و برنامههای کذایی را منجر به رسیدن به فساد و پوچی دانست و افزود: انسانهایی که به دنبال شادی لحظهای و کذایی هستند راه به جایی نخواهند برد و منفعتی هم برای جامعه ندارند.
معاون امور مذهبی و تشکلهای دینی نماینده ولی فقیه کردستان نیز در این نشست گفت: استان کردستان با داشتن ۱۵۰ هزار سید دارای ظرفیت بزرگی در راستای برگزاری فعالیتهای دینی، مذهبی و فرهنگی است و در همایش سادات کشور کردستان بیشترین تعداد سادات را در این همایش داشته است.
حجتالاسلام سید محمد سادات با اشاره به اینکه در ماه ربیعالاول هر ساله همایش تکریم از سادات برگزار میشود، افزود: برگزاری این همایش حرکت ارزشمندی در راستای توجه به جایگاه سادات و آشنایی مردم به ویژه نسل جوان با جایگاه این قشر است.
وی با اشاره به در پیش بودن عید غدیر خم اظهار داشت: عید غدیر، عید یاس و ناامیدی شیاطین است که آثار و برکات فراوانی برای مسلمانان دارد و امسال نیز مانند سالهای قبل با شکوه خاصی برگزار میشود.
معاون امور مذهبی و تشکلهای دینی نماینده ولی فقیه درکردستان اضافه کرد: در عید غدیر امسال مجالس جشن و سرور با حضور سخنرانان کشوری در اقصی نقاط استان کردستان برگزار میشود.
وی برگزاری ۱۵۰ مراسم در نقاط مختلف کردستان و برپایی ۷۵ ایستگاه صلواتی را از برنامههای عید غدیر امسال در استان کردستان اعلام کرد و گفت: ۶ ایستگاه صلواتی به همت هیاتهای مذهبی استان در سنندج برپا می شود.
حجت الاسلام سادات برگزاری مراسم قرائت خطبه غدیر، برگزاری مراسم در هیئات مذهبی، حسینیه و مهدیه سنندج را از دیگر برنامههای عید غدیر امسال استان اعلام کرد.
در ادامه این آیین مداحان جوان به مدیحهسرایی پرداختند.
۷۳۴۸/۹۱۰۲
نظر شما