حسین فیروزی روز شنبه در نشست کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید کردستان اظهار داشت: مدیران ادارات و ارگانهایی که به هر نحوی امور داخلی ادارات خود را بر مصوبات کارگروه ترجیح داده و این مصوبات را اجرا نکنند در گام اول تذکر کتبی دریافت کرده و بعد از فرصت ۱۰ روزه درصورت عدم اجرا به هیات رسیدگی به تخلفات اداری معرفی میشوند.
وی تاکید کرد: مصوبات کارگروه مقدم بر رویههای درون سازمانی است و هیچ رویهای نمی تواند مصوبه کارگروه را معطل کرده یا مانع اجرای آن شود.
فیروزی اضافه کرد: کارگروه ملی تسهیل و رفع موانع تولید هم اختیاراتی به استانداران تنفیذ کردهاند که با موافقت کارگروه میتوانند اجراییههایی که برای شرکتها و موسسات صادر شده است را یک سال به تعویق بیاندازند و یا بدهی آنها را ۶۰ ماهه تقسیط کنند.
وی یادآور شد: مدیران دستگاههای اجرایی از همه ظرفیتهای قانونی برای حمایت از تولید استفاده کنند و تفاسیر آنها به نع رونق تولید باشد.
معاون هماهنگی امو اقتصادی و توسعه منابع استانداری کردستان با اشاره به یکی از دستور کارهای کارگروه که در رابطه با بخشش و تقسیط جرایم و بدهیهای واحدهای تولیدی به تامین اجتماعی است اظهار داشت: این مصوبه برای حمایت از تولید و نوعی مشوق برای تولید است بنابراین هر واحد یا بنگاهی که تامین اجتماعی آن را به نام خوش حساب میشناسد به کارگروه معرفی شده و مورد تصویب قرار گیرد.
وی افزود: ارگانهایی هم که درخواست مودیان خود را دریافت میکنند به کارگروه معرفی کنند تا مورد بررسی قرار گیرد و کسی از این مصوبه بیبهره نماند.
فیروزی اضافه کرد: دستور همه مقامات دولتی و حاکمیتی حمایت از اقتصاد کردستان است و مدیران استانی هم این امر را مورد توجه قرار دهند.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت کردستان هم در این نشست گفت: بنا براین است که هیچ واحد تولیدی و اشتغالزایی در کردستان به دلیل بدهکاری بانکی یا بدهی به دستگاههای خدماترسان و اجرائیات دچار رکود و تعطیلی نشود.
محمد درهوزمی با اشاره به اینکه رویکرد دولت و حاکمیت بر حمایت از تولید در استان است اظهار داشت: این دستگاه از طریق ثبت سفارشات،تامین سرمایه در گردش و موارد دیگر حاضر به حمایت و کمک است.
وی با تاکید بر لزوم توجه به شعار سال مبنی بر رونق تولید اضافه کرد: دستگاههایی که برای واحدهای تولیدی استان اجراییه صادر میکنند و این واحدها را در تنگنا قرار میدهند به شرایط موجود بیتوجه بوده و شعار سال را درک نکردهاند.
مدیرکل تامین اجتماعی استان کردستان هم در این کارگروه گفت: مصوبه تامین اجتماعی در راستای اقتصاد مقاومتی است و شامل واحدهای تولیدی میشود که به دلیل تحریمها، حوادث غیرمترقبه و یا نوسانات ارزی با مشکلاتی مواجه شدهاند.
سیدصلاح قریشی افزود: طبق این مصوبه واحدها و بنگاههایی که تا تاریخ ۲۹ اسفند سال ۹۶ با این مشکلات روبرو شدهاند و اکنون دارای بدهی هستند میتوانند تا ۱۳ شهریور امسال درخواست خود را برای بخشودگی جرایم و تقسیط بدهی ارائه کنند.
وی با بیان واحدها باید طی مدت ۱۴ ماهه حداقل چهار ماه لیست پرداخت بیمه داشته باشند تا مشمول این بخششها بشوند یادآور شد: کارگاههای ورشکسته و کارگاههای تعطیل هم شامل این مصوبه نمیشوند اما در رابطه با کارگاههای تعطیل کسانی که کارگاه را در اجاره دارند و یا مالک کارگاه می توانند درخواست بخشودگی جرائم ارائه دهند.
تاکنون لیستی شامل ۲۷۱ واحد تولیدی از سوی اداره کل تامین اجتماعی کردستان به کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید برای بهرهمندی از این مصوبه ارائه شده است.
کارفرمایان میتوانند درخواست تقسیط بدهی خود را به شعبه مربوطه ارائه کنند که در این صورت با تقسیط ١٢، ۱۸، ۲۴، ۳۰، ۳۶ ماهه به ترتیب از ١٠٠، ٨٥، ٧٥، ٦٠ و٥٠ درصد بخشودگی جرائم برخوردار خواهند شد.
۶۱۰۸ / ۳۰۳۴
نظر شما