محمود سیجانی روز یکشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا، بیان کرد: ۴۶۷ واحد نانوایی دولتی و ۳۰۸ واحد نانوایی نیمهدولتی تحت نظارت مستقیم سازمان صنعت، معدن و تجارت در سطح استان فعالیت دارند.
وی بیان کرد: در این میان، نانواییهای سنگک با ۲۷۳ واحد بیشترین آمار را در میان سایر نانواییها به خود اختصاص دادهاند و ۱۶۰ واحد نانوایی دولتی و ۱۱۳ واحد نانوایی نیمهدولتی به پخت این نان فعالاند.
وی ادامه داد: پس از نان سنگک، نانواییهای لواش استان بیشترین آمار را در اختیاردارند و ۲۱۸ واحد دولتی و ۶ واحد نیمهدولتی، نان لواش تولید میکنند.
سیجانی گفت: نان بربری دیگر نان موردعلاقه مردم استان است و ۱۱۸ واحد نانوایی در قم تولید این نان را بر عهدهدارند، بهنحویکه ۵۱ واحد نانوایی دولتی و ۶۷ واحد نانوایی نیمهدولتی در این رسته فعال هستند.
وی افزود: همچنین ۶۸ واحد نانوایی درزمینهٔ پخت نان تافتون فعالاند که از این میان ۳۸ واحد دولتی و ۳۰ واحد نیمهدولتی هستند.
وی ادامه داد: ۴۵ واحد خشکه پزی، ۴۴ واحد فانتزی در کنار واحدهای روغنی پزی و مجتمعهای تولیدکننده چند نوع نان بهطور همزمان، از دیگر ظرفیتهای استان در این بخش است.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت قم گفت: تمام فعالیت این واحدها تحت نظارت این سازمان قرار دارد و آرد موردنیاز آنان نیز بهطور کامل تأمین میشود تا خللی درروند پخت نان موردنیاز شهروندان به وجود نیاید.
وی بیان کرد: آرد و نان تولیدشده در قم ازنظر استانداردهای تعریفشده برای این بخش، در سطح مطلوبی قرار دارد و کیفیت این محصولات بهصورت مستمر توسط آزمایشگاههای معتبر موردسنجش قرار میگیرد.
سیجانی ادامه داد: شهروندان میتوانند هرگونه انتقاد و شکایت خود از واحدهای نانوایی استان را به سامانه ۱۲۴ گزارش کنند تا بازرسان سازمان صنعت، معدن و تجارت، بررسی موضوع و برخورد با تخلفهای احتمالی را در دستور کار خود قرار دهند.
۷۴۰۵/ / ۱۱۷۵
نظر شما