رحمدل بامری روز دوشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: یکی از مهمترین برنامههای دولت در چابهار ساماندهی حاشیهنشینان محروم از همه امکانات دولتی است و این اقدام باحمایتهای استاندار سیستان و بلوچستان در دست اجراست.
وی بیان کرد: ابتدا برای تمامی خانوارهای ساکن در این محلات پرونده تشکیل میشود و پس از صدور سند قطعی برای هزار و ۵۰۰ هکتار زمین مناطق حاشیه شهر کار ساماندهی، برقرسانی، شبکه آبرسانی، اجرای طرح هادی و سایر خدمات و امکانات دولتی آغاز میشود.
فرماندار چابهار افزود: برنامهریزی شده تا پایان سالجاری چهار هزار واحد مسکونی در این نقاط ساخته شود و پیش از آن مردم این مناطق از خدمات لازم شامل بازگشایی معابر، ساخت و ساز، ارائه امکانات برق، آب، راه، بهداشت و مدرسه بهرهمند خواهند شد.
معاون استاندار سیستان و بلوچستان خاطر نشان کرد: حدود ۷۰ هزار نفر جمعیت حاشیهنشین در چابهار وجود دارد که از سالها قبل تاکنون فاقد امکانات اولیه نظیر برق، آب، آموزش، بهداشت، طرح هادی و سایر خدمات رفاهی و دولتی هستند.
بامری گفت: خیلی سخت است که خانوارهای محروم و فقیر از سایر نقاط شهرستان و شهرهای همجوار و مناطق روستایی به امید اشتغال، رفاه بهتر و نجات از خشکسالی و بی آبی به حاشیه شهر چابهار پناه آورده و در گرمای تابستان و هوای شرجی بدون برق و امکانات روزگار بگذرانند.
وی با اشاره به اینکه به همت سه استان معین و بنیاد مسکن انقلاب اسلامی کار ساماندهی آغاز شده و بزودی شاهد تحولی بزرگ در توسعه مناطق محروم و حاشیه شهر چابهار خواهیم بود و این لکه ننگ با همت جهادی و پیگیریهای مسئولان به ویژه استاندار سیستان و بلوچستان همیشه از پیشانی این منطقه راهبردی و مهم پاک خواهد شد.
وی گفت: در شهرستان چابهار جدای از طرحهای کلان ملی، توسعه محلی نیز بصورت ویژه در دستور کار قرار دارد و مسئولان با جدیت و شبانه روزی در حال پیگیری مشکلات مردم هستند.
فرماندار شهرستان ویژه چابهار ادامه داد: با پیگیریهای انجام شده و حمایتهای استاندار و نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی دانشگاه فرهنگیان چابهار مصوب و چندروز پیش با حضور سرپرست وزارت آموزش وپرورش کلنگزنی شد.
بامری تصریح کرد: برخی مشکلات اسکلههای صیادی که نقش مهمی در اشتغال مردم دارند برطرف و بهسازی و لایروبی میشوند و هم اینک با پیگیریهای مکرر ۲ دستگاه لایروب اختصاص یافته و اسکله رمین و بریس لایروبی میشوند.
وی بر سرعت بخشی به پروژه های عظیم آبرسانی در حوزه روستاهای پایین دست سدهای زیردان و پیشین و پیگیری جدی درخصوص ترمیم محورهای اصلی و جاده های روستایی سطح شهرستان تاکید کرد و افزود: اقدامات خوبی برای آبرسانی درحال انجام است و بزودی روستاییان خبرهای خوشی از حل مشکلات آب خواهند شنید.
فرماندار چابهار بیان کرد: تلاش ما این است که متقاضیان سرمایهگذاری با موانع کمتری مواجه شوند؛ در این راه ضمن تشویق مدیران کوشا، با مدیران کم کار نیز برخورد می کنیم.
وی ادامه داد: بیانیه گام دوم انقلاب از سوی رهبرمعظم انقلاب ظرفیت مناسبی برای میدان دادن به جوانان است لذا جوانان صاحبنظر هم مشاوره دهند و هم در اجرا کمک کنند.
معاون استاندار سیستان و بلوچستان تصریح کرد: روزهایی در هفته برای پاسخگویی به مشکلات و درخواستهای مردم تعیین شده و به اتفاق مدیران دستگاهها در فرمانداری پذیرای شهروندان هستیم، در اینجا تمام موضوعات رصد، موشکافی و برای مسائل و مشکلات راه حل سریع و مطمئن اتخاذ خواهد شد.
بامری با اشاره به اینکه باید شفافیت در امور و اقدامات در تمامی حوزههای کاری را به رسمیت بشناسیم، خاطرنشان کرد: توجه بر شفافیت میتواند از ایجاد رانت و فساد جلوگیری کند، در همین راستا ضمن تعامل با تمام رسانهها با همکاری ایرنا و برخی رسانهها و مسئولان دستگاههای دست اندرکار ستاد اطلاع رسانی و رسانههای همگانی را در فرمانداری تشکیل دادهایم.
وی گفت: به منظور اطلاع رسانی شفاف به روابط عمومی دستور داده شده در تمامی جلسات از خبرنگاران و جوانان صاحبنظر دعوت کنند تا چنانچه نقطه ضعفی می بینند اول بگویند بعد بنویسند اگر هم می نویسند تخریبی ننویسند، مردم به تخریبها بها نمیدهند و بهتر است مدیران دلگرم باشند و کار را آبرومندانه انجام دهند.
وی بیان کرد: عملیات ساخت بیمارستان ۵۴۰ تختخوابی چابهار که یکی از مطالبات بحق مردم منطقه و گام بلندی در عرصه درمان و سلامت است استارت خورده و در ظرف سه سال آتی ساخته و بهرهبرداری خواهد شد.
وی ادامه داد: بازگشایی مرز ریمدان نقش بسزایی در توسعه منطقه دارد بطوریکه این نقش کمتر از بنادر و منطقه آزاد نیست و از مهمترین گذرگاههای مرزی جنوب شرق کشور برای تبادل کالا و حمل بار و مسافر محسوب می شود.
۳۰۴۳**۶۰۸۱
نظر شما