به گزارش پایگاه خبری ساینس دیلی، برای این منظور محققان کار خود را با یک ماده دوبُعدی و رسانای قوی الکتریسیته موسوم به MXene آغاز کردند؛ سپس یک طرف نوار باریک و انعطافپذیری از جنس پلیمر را با استفاده از این ماده پوشاندند. در نتیجه هنگام اعمال جریان الکتریکی، نوار خم میشود.
محققان با استفاده از این فناوری توانستند ساختاری شبیه به یک گل نرگس بسازند که در واکنش به جریان الکتریکی، گلبرگهای خود را باز میکند. همچنین توانستند پروانههای رباتیکی بسازند که با اعمال جریان الکتریکی بالهای خود را باز و بسته میکنند.
به اعتقاد محققان رباتهای پوشیدنی و هنر سینتیک (Kinetic art) کاربردهای عضلات رباتیک را به خوبی نشان میدهند. هنر سینتیک نوعی مکتب هنری در اروپاست که در آثار هنری از حرکت به عنوان بُعد چهارم استفاده می کند. همچنین توان بالقوه عضلات مصنوعی کوچک و انعطافپذیر را برای انجام مجموعهای از وظایف و همچنین توسعه ساختارهای پیچیده مانند سیستمهای بازخورد لمسی و تجهیزات زیستی پزشکی فعال به نمایش میگذارند.
گزارش کامل این تحقیقات در نشریه Science Robotics منتشر شده است.
تهران- ایرنا - محققان انستیتوی علوم و فناوریهای پیشرفته کره جنوبی نوعی عضله مصنوعی ساختند که در تولید رباتهای نرم کاربرد دارد.
اخبار مرتبط
-
عضله مصنوعی 12 هزار برابر وزن خود را تحمل می كند
تهران – ایرنا - محققان یك عضله مصنوعی از جنس فیبر كربن و لاستیك ساختند كه قادر است 12 هزار…
-
ساخت نسل جديد مواد مصنوعي دو بعدي
تهران – ايرنا – محققان دانشگاه راتگرز در نيوجرسي آمريكا نسل جديدي از مواد مصنوعي دو بعدي را…
نظر شما