رئیس دانشگاه فرهنگیان کردستان روز یکشنبه در دوره بالندگی حرفه ای ویژه کارشناسان پژوهش، کتابداران و گردانندگان نشریات دانشگاه های فرهنگیان سراسر کشور در سنندج اظهار داشت: در حال حاضر بیش از ۲۰ مجله علمی در دانشگاههای فرهنگیان کشور در حال انتشار است.
یحیی معروفی با بیان اینکه ماموریت اصلی این دانشگاه آموزش است، اضافه کرد: با وجود این در چند سال اخیر فعالیتهای پژوهشی چشمگیری داشته است.
وی با بیان اینکه آخرین دستاوردها و تغییرات حوزه پژوهش در این دوره آموزشی بررسی و برای سال آینده تحصیلی برنامه های جدید هماهنگ می شود، افزود: دانشگاه فرهنگیان توانسته است تهدید بیکاری را به فرصت تبدیل کند و دانشجویان ممتاز در این دانشگاه مشغول به تحصیل هستند.
معروفی با اشاره به اشتغال یک هزار و ۲۰۰ دانشجو معلم به تحصیل در ۲ پردیس فرهنگیان در کردستان، گفت: با افزایش تعداد پذیرش دانشجو در این دانشگاه، تنوع رشته ها هم افزایش داشته و از چهار رشته به هفت رشته رسیده است.
علوم اجتماعی، جغرافیا و کودکان استثنایی، رشته هایی بودند که معروفی گفت به رشته های ادبیات عرب ریاضی ادبیات فارسی و آموزش ابتدایی اضافه شده است.
رئیس دانشگاه فرهنگیان کردستان با اشاره به اینکه تا سال ۱۴۰۱ استان به بیش از پنج هزار معلم نیاز دارد، افزود: این در حالی است که تعداد فارغ التحصیلان ما در سال ۵۰۰ نفر است و پذیرش ما متناسب با نیاز آموزش و پرورش نیست.
غنای فکری در پرتو پژوهش
مدیرکل آموزش و پرورش کردستان هم در سخنانی با بیان اینکه فکر، بالندگی و فرهنگ در گرو مطالعه کتاب است، گفت: پژوهش هم می تواند به غنای فکری همه اقشار به ویژه دانشجویان کمک کند.
رشید قربانی آموزش و پرورش و آموزش عالی را ۲ مولفه مهم در موفقیت و توسعه یافتگی کشورها برشمرد و افزود: معلمان بخشی از فرصت های یادگیری را برای دانش آموزان ایجاد می کنند و بخش های دیگر را باید با فراهم کردن فرصت مطالعه و پژوهش تقویت کنند.
وی اضافه کرد: پژوهش، پدیده ها را مورد بررسی و کنکاش قرار می دهد و تا ثابت کند واقیعت و درستی کدام است.
قربانی با بیان اینکه دانشگاه فرهنگیان فرصتی برای پذیرش بهرتین استعدادهای تحصیلی است، یادآور شد: این دانشجویان اگر خدمات خوبی بگیرند، در رشد و تعالی جامعه تاثیرگذار خواهند بود.
۹۹۳۷/۹۱۰۲
نظر شما