۴ شهریور ۱۳۹۸، ۹:۴۱
کد خبرنگار: 2107
کد خبر: 83451461
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

بوکس ایران را به جایگاه واقعی آن در جهان می‌رسانیم

سنندج - ایرنا - رئیس فدراسیون بوکس گفت: با تلاش فعالان و فدراسیون بوکس، ‌بهره‌گیری از حمایت رسانه ها و اعتباراتی که به این رشته ورزشی تخصیص داده خواهد شد، بوکس ایران را به جایگاه واقعی آن در جهان می‌رسانیم.

حسین ثوری روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت:‌ ما نگاه واقعی به این رشته ورزشی را که عاری از هر گونه آسیب دیدگی است، شکل می دهیم و برای ترویج آن در کشور تلاش می‌کنیم.

وی عملکرد ضعیف رشته بوکس را رویکرد مجموعه ارکان مدیریتی کشور در حوزه ورزش از گذشته نسبت به این رشته ورزشی دانست و افزود: در ادوار گذشته بوکس ایران از کورس قهرمانی جهان عقب ماند که یکی از دلایل آن رویکرد ارکان مدیریتی در حوزه ورزش و رشته بوکس بود.

ثوری تاکید کرد: وظیفه فدراسیون استعدادیابی، دعوت از استعدادها، آموزش مربیان، داوران و ارتقای سطح فنی افراد مستعد بوکس در سراسر کشور است که برای این کار در قالب اردوهای مختلف، اعزام به مسابقات ملی و بین المللی صورت می‌گیرد و حوزه ساخت و ساز در حیطه وظایف ادارات کل و وزارت ورزش و جوانان است.

رئیس فدراسیون بوکس یادآور شد: علاوه بر این برنامه ها، باید ساز و کاری را برای نشان دادن چهره خوب این ورزش در جامعه تزریق کنیم و نخبه پروری را در دستور کار خود قرار دهیم و نخبه سوزی را از بین ببریم.

وی گفت: کردستان را به عنوان یکی از مناطق مستعد پرورش استعدادهای رشته بوکس و تامین کننده نفرات اصلی تیم ملی شناسایی کردیم و از این حیث، می بایست در راستای تقویت بوکس این خطه اهتمام بیشتری داشته باشیم.

ثوری اضافه کرد:‌ سرمایه‌گذاری در این استان ها به عنوان سرمایه‌گذاری برای تیم ملی است و آینده بوکس ایران را تضمین می‌کند بنابراین باید در راستای تقویت ورزشکاران، مربیان و داوران رشته بوکس این خطه تلاش کنیم.

وی افزود: رویکرد فدراسیون بوکس جاری کردن ورزش بوکس در همه استان‌های کشور بویژه در استان‌هایی است که بتوانند نفرات برتر را پرورش دهند تا در قامت قهرمانان ملی ما ظاهر شوند در همین راستا استان هایی را به عنوان مناطق مستعد شناسایی کرده ایم که یکی از آنها، کردستان است.

ثوری با بیان اینکه این مسابقات علاوه بر ایجاد شور و نشاط و انگیزه موجب افرایش ورزشکاران در این رشته ورزشی می‌شود، گفت: کردستان و سقز را با توجه به تجارب در برگزاری مسابقات کشوری و ظرفیت‌های خوب پرورش ورزشکاران با استعداد برای برگزاری المپیاد بوکس و برپایی اردوی تیم ملی انتخاب کردیم.

وی با اشاره به اینکه برگزاری مسابقات در جای جای ایران یکی دیگر از اهداف فدراسیون بوکس برای تربیت ورزشکاران این رشته است، یادآور شد: با برگزاری این مسابقات در کردستان قابلیت‌های قسمتی دیگر از این مرز و بوم را شناسایی و معرفی می‌کنیم و علاوه بر این این المپیاد باعث وحدت و همبستگی می‌شود.

رئیس فدراسیون بوکس اظهار داشت: در همه رده های سنی بوکس کشور ورزشکاران با استعداد داریم و یکی از امیدهای ما در نوجوانان برای کسب مدال طلا در آسیا یک ورزشکار کردستانی است.

وی اضاف کرد: رویکرد وزارت ورزش و جوانان بر مبنای پشتوانه‌سازی برای تیم های ملی است و این تدبیر برای سنین پایه تمام رشته‌های ورزشی که سال‌ها مغفول واقع شده بودند، اندیشیده شده است.

ثوری با اشاره به برگزاری دومین المپیاد استعدادهای برتر نونهالان کشور در رشته بوکس افزود: این المپیادها می تواند یکی از عوامل اصلی ارزیابی ادارات کل ورزش و جوانان قلمداد شود چون این المپیاد در بیشتر از ۵۰ رشته ورزشی برگزار می‌شود و علاوه بر استعدادیابی ناب بوکس، جنبه رقابتی آن هم می‌تواند بر کیفیت آن تأثیر مثبتی داشته باشد.

دومین المپیاد استعدادهای برتر نونهالان کشور در رشته بوکس با حضور ۵۳۰ ورزشکار از استان های سراسر کشور و ۲ منطقه آزاد کیش و اروند روز جمعه در سقز آغاز شد و رئیس فدراسیون بوکس نیز به دلیل برگزاری این المپیاد در سقز حضور دارد.

۷۳۴۵/۹۱۰۲

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha