معاون ساماندهی و توانمند سازی صندوق کارآفرینی امید کشور روز سه شنبه در نشست توان افزایی ارکان صندوق های خرد محلی خراسان رضوی در مشهد گفت: این صندوق های خرد و خانگی در جهت تقویت توانمند سازی بانوان و ایجاد مشارکت اقتصادی آنان در روستاها تشکیل شده است.
علی اصحابی افزود: تاکنون کمتر از ۱۰ درصد تسهیلات نظام بانکی کشور به روستاها اختصاص پیدا کرده است اما در حال حاضر ۱۸ هزار میلیارد تومان تسهیلات بانکی ارزان قیمت برای گروه های هدف روستایی در نظر گرفته شده که نشان توجه دولت به توسعه مناطق روستایی است.
وی اظهار داشت: ۳۸ درصد تسهیلات صندوق کارآفرینی امید به روستاهای مرزی کشور پرداخت شده که در چارچوب توانمند سازی و توسعه اقتصاد محلی در روستاها بوده است.
معاون ساماندهی و توانمند سازی صندوق کارآفرینی امید، شمار تسهیلات پرداختی خرد محلی روستایی کشور را که پیش از دولت یازدهم توسط جهاد کشاورزی پرداخت می شد را اندک دانست و گفت: تاکنون در قالب این صندوق هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان تسهیلات خرد به هزار و ۸۰۰ صندوق خرد روستائیان پرداخت شده است.
وی به اقبال روز افزون مردم به طبیعتگردی اشاره کرد و افزود: صندوق کارآفرینی امید برای ۷۰۰ طرح بومگردی و طبیعتگردی روستایی تسهیلات پرداخت کرده که نشان از توجه جامعه گردشگر به محیط های سالم روستایی است.
اصحابی به تجربه موفق تشکیل صندوق های خرد محلی در کشورهای هند، بنگلادش و مالزی اشاره کرد و اظهار داشت: پرداخت اعتبارات خرد در روستاها فقط ایجاد توسعه و اشتغال نمی کند آنچه اهمیت دارد نظارت و لمس فعالیت های ثمربخش این صندوق ها در روستاها می باشد.
بر اساس اعلام صندوق کارآفرینی امید خراسان رضوی ۸۲ صندوق خرد محلی روستایی در این استان ۲۸ میلیارد و ۸۰۰ میلیون ریال تسهیلات از این صندوق دریافت کرده اند.
تاکنون ۱۱۹ صندوق خرد محلی روستایی در این استان تشکیل شده که سه هزار و ۳۸۲ نفر عضو دارد.
در این نشست از بانوان موفق در صندوق های خرد محلی استان قدردانی شد و نمایشگاهی از دستاوردها و محصولات این صندوق ها برپا گردید.
۳۲۲۱/۶۰۵۳
نظر شما