به گزارش پایگاه خبری مدیکال اکسپرس، بر اساس این مطالعه در سیستم ایمنی بدن مواد انتقالدهندهای به نام سیتوکین وجود دارد که اصطلاحا IL-۱ نامیده میشود و نقش مهمی در تنظیم پاسخ ایمنی ایفا میکند. مطالعات نشان میدهد کاهش اثرات IL-۱ نقش مهمی در درمان بیماریهای التهابی دارد.
مطالعات قبلی بر مهار سیتوکین یا مسیرسیگنالینگ این پروتئین تمرکز داشت؛ ولی به دلیل اینکه برخی بیماریها از بیش از یک سیتوکین مشتق میشوند، این روش با مشکلاتی همراه بود. محققان دانشگاه آرهوس به روشی دست یافتند که بهطور همزمان چند سیتوکین را تحت تاثیر قرار دهد و از طرفی از عوارض جانبی ناخواسته جلوگیری میکند.
در این روش یک گیرنده به نام IL-۱R۳ مورد بررسی قرار گرفت که با شش سیتوکین مختلف از گروه IL-۱ مرتبط است و با انسداد آن میتوان التهاب مزمن را درمان کرد.
مطالعات حیوانی برای درمان نقرس، آسم و پسوریازیس موفقیت آمیز گزارش شده است و محققان بر این باورند این روش در انسان نیز کاربرد دارد.
تهران – ایرنا – محققان دانشگاه آرهوس در دانمارک، به روشی دست یافتند که التهاب مزمن را درمان میکند و در درمان بیماریهایی مانند آسم، پسوریازیس و اچ آی وی، موثر است.
اخبار مرتبط
-
كاهش بروز بیماریهای مزمن با مرطوب كردن پوست
تهران- ایرنا- بر اساس مطالعات محققان دانشگاه كالیفرنیا، مرطوب كردن پوست احتمال بروز برخی بیماریهای…
-
توسعه روش جدیدی برای درمان ام اس و بیماریهای خود ایمنی
تهران- ایرنا- محققان دانشگاه استنفورد به روشی دست یافتند که با تحریک گزینشی سلولهای ایمنی…
-
سرنخ تازه در مورد بیماری های خودایمنی
تهران - ایرنا - محققان دانشگاه پزشكی هاروارد واقع در بوستون با بررسی یك ژن به نام Clec16a،…
نظر شما