۱۲ شهریور ۱۳۹۸، ۱۱:۱۲
کد خبرنگار: 2423
کد خبر: 83463117
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

مونسان: ۴ هزار پروژه میراث فرهنگی در کشور اجرائی شده است

تهران- ایرنا- وزیر پیشنهادی میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری با حضور در نشست فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس با بیان اینکه رتبه ایران در بحث موزه ها از ۱۱ به ۹ رسیده است، گفت: در ۲ سال اخیر در حوزه میراث فرهنگی ۴ هزار پروژه اجرائی شده است.

به گزارش خانه ملت، "علی اصغر مونسان" وزیر پیشنهادی میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری روز سه‌شنبه در نشست امروز - سه‌شنبه-  فراکسیون نمایندگان ولایی با بیان اینکه سال گذشته ۵ اثر جهانی را ثبت کرده‌ایم، افزود: ۲۰۰ هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری در حوزه گردشگری داریم.

وی ادامه داد: در بخش صنایع دستی و کسب و کارهای کوچک به ویژه در روستاها ۲۸۹ میلیون دلار صادرات از گمرک و بیش از ۳۰۰ میلیون دلار به صورت چمدانی داشته‌ایم که این مبلغ بیش از ۶۰۰ هزار میلیارد دلار می‌شود.

وزیر پیشنهادی میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری با بیان اینکه بیمه هنرمندان که از ۵ سال پیش متوقف شده بود را از سال گذشته فعال کردیم، گفت: از انتهای سال ۹۶ روی گسترش بازارهای منطقه‌ای کار کردیم و به سمت لغو روادید با کشورهای هدف گردشگری از جمله عمان و چین رفتیم.

مونسان افزود: اکنون حدود ۹۸۰ هزار گردشگر ترکیه به ایران آمده‌اند و اولین بار در کشور بالانس گردشگری مثبت شده است؛ یعنی ورودی گردشگری بیش از خروج از ایران است.

وی با بیان اینکه روی تبلیغات در فضای مجازی خارجی حساب باز کرده‌ایم، اظهار داشت: با برخی کشورها نمایشگاه مشترک برگزار کردیم.

وزیر پیشنهادی میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری با بیان اینکه گردشگری داخلی از جمله بوم‌گردی رونق پیدا کرده است، تصریح کرد: در ابتدای شروع دولت بوم‌گردی ۴۰۰ واحد بود و اکنون ۱۷۰۰ واحد بوم‌گردی داریم که ان شاء الله تا پایان دولت به بیش از ۲ هزار واحد می‌رسد.

حمیدرضا حاجی بابایی رئیس فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس نیز در تشریح سوالاتی که نمایندگان عضو این فراکسیون از وزیر پیشنهادی میراث فرهنگی و گردشگری داشتند، اظهار داشت: نمایندگان بر ضرورت برنامه‌ریزی برای جذب توریست درمانی، توجه ویژه به حوزه صنایع دستی به ویژه در بحث صادرات آن، علت پایین بودن سهم گردشگری در اقتصاد و برنامه‌ریزی ویژه در این حوزه، فراهم شدن زیرساخت‌های گردشگری به ویژه در روستاها، برنامه‌ریزی برای ایجاد منابع جدید و استفاده از ظرفیت خیرین در حوزه گردشگری تاکید کردند.

رئیس فراکسیون نمایندگان ولایی بیان کرد: اعضای فراکسیون در مورد سرانجام سند راهبردی گردشگری و برنامه مونسان برای ایجاد اشتغال در حوزه گردشگری و صنایع دستی سوالاتی را مطرح کردند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha