به گزارش روسیا الیوم، در بیانیه اتحادیه اروپا آمده است: سیاست شهرک سازی براساس قوانین بین المللی مانند دیگر اقدامات اتخاذ شده در همین راستا از جمله کوچ اجباری، اخراج، تخریب منازل و مصادره اموال غیر قانونی به شمار می آید.
اتحادیه اروپا از مقام های اسرائیلی انتظار دارد، تا به عنوان نیروی اشغالگر به تعهداتش در چهارچوب قوانین بین المللی احترام بگذارد.
در این بیانیه بر مخالفت شدید اتحادیه اروپا با سیاست شهرک سازی و اقدامات این چنینی رژیم صهیونیستی تاکید شده است.
اتحادیه اروپا همچنین تاکید کرده است که تدوام سیاست شهرک سازی امکان برپایی دو کشور مستقل فلسطینی - یهودی را از بین می برد.
رژیم صهیونیستی از زمان اشغال کرانه باختری در سال ۱۹۶۷ میلادی، شهرک سازی و تصرف منازل فلسطینی ها را در منطقه ای که ۶۰ درصد کرانه باختری را در بر می گیرد، آغاز کرده است.
شهرک سازی، یکی از طرح های این رژیم برای زیر سلطه گرفتن اراضی فلسطینی و اشغال آن و تغییر ساختار جمعیتی آن است.
شهرک هایی که بیش از ۶۰ درصد یعنی حدود ۳۶۰ هزار هکتار از کرانه باختری را تشکیل می دهند، در منطقه ای به نام منطقه «ج» طبقه بندی شده اند و رژیم صهیونیستی قصد دارد تحت هرگونه طرح شهرک سازی، این منطقه را برای خود حفظ کند.
آمار سازمان ملل متحد نشان می دهد که حدود ۲۹۸ هزار فلسطینی در منطقه زندگی می کنند؛ همچنین ۳۴۱ هزار صهیونیست در ۱۲۳ شهرک ساکن هستند. کمتر از یک درصد منطقه برای توسعه منازل فلسطینی ها در نظر گرفته شده است؛ در حالی که ۷۰ درصد این منطقه در تسلط شهرک نشین های یهودی قرار دارد.
تداوم شهرک سازی، از مهمترین موانع به نتیجه نرسیدن گفت وگوها برای حل منازعه میان فلسطین و رژیم صهیونیستی است.
نظر شما